Kalacak eve ihtiyacı olan depremzedeler için önemli bir hizmet

Yerel 16.02.2023 - 12:44, Güncelleme: 16.02.2023 - 12:44
 

Kalacak eve ihtiyacı olan depremzedeler için önemli bir hizmet

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, depremden etkilenen ve kalacak eve ihtiyacı olan depremzede vatandaşlar için önemli bir hizmet başlattıklarını açıkladı. Akçam, açtıkları; https://kardeshane.simdialsat.com/ sayfası üzerinden depremzedelerin ev listelerine ulaşabileceğini ve ev sahipleri ile iletişime geçebileceklerini bildirdi.
Oda Başkanı  Hakan Akçam, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "6 Şubat'ta yaşadığımız depremin yaralarını hep birlikte sarmaya devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 'Kardeşhane' Platformumuza bekliyoruz . Depremden etkilenen ve kalacak eve ihtiyacı olan vatandaşlarımız, sayfamız üzerinden paylaşıma açılmış ev listelerine ulaşabilir ve  ev sahipleri ile iletişime geçebilirler. Bu bir ATEM projesidir." Akçam'dan Emlak danışmanlarına duyuru Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, emlak piyasasında ani fiyat artışlarının önüne geçilmesi noktasında güzel bir çalışmanın içerisinde olduklarını da açıkladı. "Haydi emlak danışmanları harekete geçelim" çağrısı yapan Başkan Aķçam, şunları belirtti:  "Satılık veya kiralık daire sahiplerinin ilan sitelerine verdikleri ilanlarını yükseltmek için fiyat artışının portallar tarafından maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapmalarına izin verilmesi, üzerindeki artış oranlarına müsaade edilmemesi için Ticaret Bakanlığı talimatıyla ani fiyat artışlarının önüne geçilmesi noktasında güzel bir çalışmanın içerisindeyiz. Bu konuda emlak danışmanlarımızdan toplu bir desteğe ihtiyacımız var. Bizler biliyoruz ki Türkiye’deki fiyat artışının asla içerisinde olmadık ve olmayacağız . İnsan trafiği çok olan ilan siteleri üzerinden bu şekilde artışların durdurulacağı kanaatindeyiz. Daire sahipleri emsal fiyatları için bu ilan sitelerinden görecek ve dolayısıyla yukarıya doğru artış politikası da engellenmiş olacaktır. Kamuoyuna önemle duyurulur."
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, depremden etkilenen ve kalacak eve ihtiyacı olan depremzede vatandaşlar için önemli bir hizmet başlattıklarını açıkladı. Akçam, açtıkları; https://kardeshane.simdialsat.com/ sayfası üzerinden depremzedelerin ev listelerine ulaşabileceğini ve ev sahipleri ile iletişime geçebileceklerini bildirdi.

Oda Başkanı  Hakan Akçam, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "6 Şubat'ta yaşadığımız depremin yaralarını hep birlikte sarmaya devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 'Kardeşhane' Platformumuza bekliyoruz . Depremden etkilenen ve kalacak eve ihtiyacı olan vatandaşlarımız, sayfamız üzerinden paylaşıma açılmış ev listelerine ulaşabilir ve  ev sahipleri ile iletişime geçebilirler. Bu bir ATEM projesidir."

Akçam'dan Emlak danışmanlarına duyuru

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, emlak piyasasında ani fiyat artışlarının önüne geçilmesi noktasında güzel bir çalışmanın içerisinde olduklarını da açıkladı. "Haydi emlak danışmanları harekete geçelim" çağrısı yapan Başkan Aķçam, şunları belirtti:  "Satılık veya kiralık daire sahiplerinin ilan sitelerine verdikleri ilanlarını yükseltmek için fiyat artışının portallar tarafından maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapmalarına izin verilmesi, üzerindeki artış oranlarına müsaade edilmemesi için Ticaret Bakanlığı talimatıyla ani fiyat artışlarının önüne geçilmesi noktasında güzel bir çalışmanın içerisindeyiz. Bu konuda emlak danışmanlarımızdan toplu bir desteğe ihtiyacımız var. Bizler biliyoruz ki Türkiye’deki fiyat artışının asla içerisinde olmadık ve olmayacağız .

İnsan trafiği çok olan ilan siteleri üzerinden bu şekilde artışların durdurulacağı kanaatindeyiz. Daire sahipleri emsal fiyatları için bu ilan sitelerinden görecek ve dolayısıyla yukarıya doğru artış politikası da engellenmiş olacaktır. Kamuoyuna önemle duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.