Jimmy Durmaz yeniden Gençlerbirliği'nde

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 25.01.2024 - 23:30, Güncelleme: 25.01.2024 - 23:30
 

Jimmy Durmaz yeniden Gençlerbirliği'nde

Trendyol 1. Lig'de Başkent'i temsil eden ekiplerden Gençlerbirliği, kadrosunu güçlendirmek adına eski oyuncusu Jimmy Durmaz'ı transfer etti.
Kulübün yaptığı açıklamaya göre, transfer çalışmalarına devam eden başkent ekibi, daha önce 2012-2014 yıllarında formasını giydiği 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Türkiye'de daha önce Galatasaray ve VavaCars Fatih Karagümrük takımlarında da mücadele eden deneyimli futbolcu, son olarak İsveç'in AIK takımında forma giymişti. Kariyerinde Malmö FF, BK Forward, Olympiakos ve Toulouse gibi önemli kulüplerde de yer alan Jimmy Durmaz, Gençlerbirliği formasıyla yeni bir döneme adım atmış oldu.
Trendyol 1. Lig'de Başkent'i temsil eden ekiplerden Gençlerbirliği, kadrosunu güçlendirmek adına eski oyuncusu Jimmy Durmaz'ı transfer etti.

Kulübün yaptığı açıklamaya göre, transfer çalışmalarına devam eden başkent ekibi, daha önce 2012-2014 yıllarında formasını giydiği 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye'de daha önce Galatasaray ve VavaCars Fatih Karagümrük takımlarında da mücadele eden deneyimli futbolcu, son olarak İsveç'in AIK takımında forma giymişti. Kariyerinde Malmö FF, BK Forward, Olympiakos ve Toulouse gibi önemli kulüplerde de yer alan Jimmy Durmaz, Gençlerbirliği formasıyla yeni bir döneme adım atmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.