Jandarmadan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" sergisi

Kültür-Sanat 14.07.2022 - 22:39, Güncelleme: 14.07.2022 - 22:39
 

Jandarmadan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" sergisi

FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılı dolayısıyla düzenlenen sergide, darbecilere karşı koymak için sokağa çıkan vatandaşların destansı mücadelesini anlatan 40 fotoğraf yer alıyor
Ankara İl Jandarma Komutanlığınca "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" temalı fotoğraf sergisi açıldı. FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılı dolayısıyla düzenlenen serginin, Ankamall Alışveriş Merkezindeki açılışına İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Milbay Şahin katıldı. Darbeci hainlere karşı koymak için sokağa çıkan vatandaşların destansı mücadelesini anlatan, Anadolu Ajansı foto muhabirlerince çekilmiş 40 fotoğrafın yer aldığı sergiyi ziyaret eden bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Sergiyi gezen vatandaşlardan Bihter Erdoğan, Ankara'ya İzmit'ten geldiklerini ve sergiden önce Anıtkabir'i ziyaret ettiklerini belirterek, "Şu an acayip duygu yoğunluğu yaşıyoruz. O gece, biz İzmit'te çok fazla şey yaşamadık ama burada yaşananları ekranlardan çok iyi bir şekilde hissedebildik. Yıllarca hep anlatıldı. Burada da resimleri gördükçe, şu an sanki o anı yaşıyor gibiyiz." dedi. Eşi Serdar Erdoğan ise hain darbe girişiminin olduğu geceyi hayretler içinde yaşadığını ve hala unutamadığını dile getirerek, şöyle konuştu: "Böyle büyük bir hainlik, yüce Türk milleti ve askerine nasıl yapılabilir? Türk polisi nasıl şehit edilebilir? Burada resimleri tekrar gördük. Kendi milletine, kendi Büyük Millet Meclisine, kendi uçağıyla nasıl ateş edilebilir? Hala inanılacak gibi değil. Hala aklımız ermiyor buna. O yüzden böyle bir duygu yoğunluğu yaşıyoruz ailece. Allah bir daha böyle günler nasip etmesin inşallah bizlere."
FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılı dolayısıyla düzenlenen sergide, darbecilere karşı koymak için sokağa çıkan vatandaşların destansı mücadelesini anlatan 40 fotoğraf yer alıyor
Ankara İl Jandarma Komutanlığınca " 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılı dolayısıyla düzenlenen serginin, Ankamall Alışveriş Merkezindeki açılışına İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Milbay Şahin katıldı.

Darbeci hainlere karşı koymak için sokağa çıkan vatandaşların destansı mücadelesini anlatan, Anadolu Ajansı foto muhabirlerince çekilmiş 40 fotoğrafın yer aldığı sergiyi ziyaret eden bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

Sergiyi gezen vatandaşlardan Bihter Erdoğan, Ankara'ya İzmit'ten geldiklerini ve sergiden önce Anıtkabir'i ziyaret ettiklerini belirterek, "Şu an acayip duygu yoğunluğu yaşıyoruz. O gece, biz İzmit'te çok fazla şey yaşamadık ama burada yaşananları ekranlardan çok iyi bir şekilde hissedebildik. Yıllarca hep anlatıldı. Burada da resimleri gördükçe, şu an sanki o anı yaşıyor gibiyiz." dedi.

Eşi Serdar Erdoğan ise hain darbe girişiminin olduğu geceyi hayretler içinde yaşadığını ve hala unutamadığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Böyle büyük bir hainlik, yüce Türk milleti ve askerine nasıl yapılabilir? Türk polisi nasıl şehit edilebilir? Burada resimleri tekrar gördük. Kendi milletine, kendi Büyük Millet Meclisine, kendi uçağıyla nasıl ateş edilebilir? Hala inanılacak gibi değil. Hala aklımız ermiyor buna. O yüzden böyle bir duygu yoğunluğu yaşıyoruz ailece. Allah bir daha böyle günler nasip etmesin inşallah bizlere."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.