İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu saha mesaisinde

06.05.2023 - 09:31, Güncelleme: 06.05.2023 - 09:31
 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu saha mesaisinde

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, seçim bölgesinde sahaya inerek vatandaşlarla sohbet etti. Zorlu, taleplerini dinlediği başkentlilerden oy istedi...
Seçim çalışmaları kapsamında zaman zaman dernek ziyaretleri gerçekleştiren Prof. Dr. Kürşad Zorlu, son olarak Batıkent GİMA önü, Metro Center İş Merkezi ve Batıkent Sosyete Pazarı’nda seçmen ile bir araya geldi. Vatandaşlar, Zorlu’ya sevgi gösterisinde bulunarak, “Allah işinizi rast getirsin, yardımcınız olsun. İnşallah bizi bunlardan kurtaracaksınız” diye seslendi. Vatandaşlar ile sohbet eden ve sık sık fotoğraf çektiren Zorlu da, “Seçime 13 gün kaldı. 13 gün sonra hayatımız komple değişebilir. Hep beraber yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Millet İttifakı güçlü olursa raydan çıkan bu ülkeyi ortak akılla, hep birlikte yönetecek. Tek adam artık ülkeyi yönetemiyor; değişim şart.  Ekonomiyi mutlaka düzelteceğiz hiç endişe etmeyin” şeklinde konuştu. Semt pazarında esnafa karpuzun kaç lira olduğunu soran Zorlu, “Çok yazık ülkenin kötü ekonomisi nedeniyle millet artık dilim karpuz satın alabilir hale geldi” dedi. Bu arada sokakta Zorlu’yu gören Cemil Çiçek adlı kağıt toplayıcısı, “Yetişin kurban olurum Ne hale düştü bu millet! Mültecileri getirdiler biz işsiziz. Özürlü çocuğum var ve akşama kadar sokaklarda plastik topluyorum” diye konuştu. Batıkent Sosyete Pazarı’ gezisi sırasında ise Reyhan Sert adlı vatandaş, “Oğlum cezaevinde. Tek başıma hayatta kalma mücadelesi veriyorum. Açlık ve yoksulluk içinde eziliyoruz” diyerek gözyaşlarını tutamadı. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni de (TEMAD) seçim çalışmaları kapsamında ziyaret eden Zorlu,  bir kişinin teröristlerin serbest bırakabileceği endişesini dile getirmesi üzerine, “Kemal Bey de (Kılıçdaroğlu) milli konularda kendisine getirilen eleştirilere çok net cevap verdi. Bu konuda taviz olmaz. Zaten taviz olsa biz İYİ Parti olarak orada olmayız. Bu propagandaya inanmayın. Bu nasıl bir şuursuzluktur hiç Meral Akşener’in olduğu yerde terör söz konusu olabilir mi?” dedi. Zorlu, sandık iradesinin seçim sonuçlarına doğru yansıyabilmesi için oyların korunması noktasında tüm vatandaşların bu işin ortağı olması gerektiğini söyledi.
İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, seçim bölgesinde sahaya inerek vatandaşlarla sohbet etti. Zorlu, taleplerini dinlediği başkentlilerden oy istedi...

Seçim çalışmaları kapsamında zaman zaman dernek ziyaretleri gerçekleştiren Prof. Dr. Kürşad Zorlu, son olarak Batıkent GİMA önü, Metro Center İş Merkezi ve Batıkent Sosyete Pazarı’nda seçmen ile bir araya geldi. Vatandaşlar, Zorlu’ya sevgi gösterisinde bulunarak, “Allah işinizi rast getirsin, yardımcınız olsun. İnşallah bizi bunlardan kurtaracaksınız” diye seslendi.

Vatandaşlar ile sohbet eden ve sık sık fotoğraf çektiren Zorlu da, “Seçime 13 gün kaldı. 13 gün sonra hayatımız komple değişebilir. Hep beraber yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Millet İttifakı güçlü olursa raydan çıkan bu ülkeyi ortak akılla, hep birlikte yönetecek. Tek adam artık ülkeyi yönetemiyor; değişim şart.  Ekonomiyi mutlaka düzelteceğiz hiç endişe etmeyin” şeklinde konuştu.

Semt pazarında esnafa karpuzun kaç lira olduğunu soran Zorlu, “Çok yazık ülkenin kötü ekonomisi nedeniyle millet artık dilim karpuz satın alabilir hale geldi” dedi.

Bu arada sokakta Zorlu’yu gören Cemil Çiçek adlı kağıt toplayıcısı, “Yetişin kurban olurum Ne hale düştü bu millet! Mültecileri getirdiler biz işsiziz. Özürlü çocuğum var ve akşama kadar sokaklarda plastik topluyorum” diye konuştu. Batıkent Sosyete Pazarı’ gezisi sırasında ise Reyhan Sert adlı vatandaş, “Oğlum cezaevinde. Tek başıma hayatta kalma mücadelesi veriyorum. Açlık ve yoksulluk içinde eziliyoruz” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni de (TEMAD) seçim çalışmaları kapsamında ziyaret eden Zorlu,  bir kişinin teröristlerin serbest bırakabileceği endişesini dile getirmesi üzerine, “Kemal Bey de (Kılıçdaroğlu) milli konularda kendisine getirilen eleştirilere çok net cevap verdi. Bu konuda taviz olmaz. Zaten taviz olsa biz İYİ Parti olarak orada olmayız. Bu propagandaya inanmayın. Bu nasıl bir şuursuzluktur hiç Meral Akşener’in olduğu yerde terör söz konusu olabilir mi?” dedi.
Zorlu, sandık iradesinin seçim sonuçlarına doğru yansıyabilmesi için oyların korunması noktasında tüm vatandaşların bu işin ortağı olması gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.