İş Dünyasının Gözü Kulağı 18. Avrupa Kalite Zirvesi’nde

Ekonomi 04.03.2023 - 12:31, Güncelleme: 04.03.2023 - 12:31
 

İş Dünyasının Gözü Kulağı 18. Avrupa Kalite Zirvesi’nde

20 Mart’ta 18’incisi düzenlenecek olan Avrupa Kalite Zirvesi, Dünya’nın en önemli iş merkezlerin biri olan Londra’da, sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini ağırlayacak.
Kalite bilincine ve AR-GE’ye önem veren yerli, yabancı birçok iş insanının takipçisi olduğu LOB’IN INTERNATIONAL, artık gelenekselleşen Avrupa Kalite Zirvesi’ni bu yıl Londra’da düzenliyor. Coğrafyamızda yaşanan asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem hepimizi derinden yaralamıştır. Türkiye güçlü ekonomik alt yapısı sebebiyle yaraları hızlıca sarmaya başlamıştır. İş dünyası teknolojik gelişmeleri ve uluslararası rekabete uyum sağlamış bir ülkedir. Ürün ve hizmet kalitesi alanında Dünyaya örnek teşkil edecek çalışmalarını 18.Avrupa Kalite Zirvesinde kamuoyuyla paylaşacaktır. Nitelikli Üretim Ödüllendirilecek Avrupa  fırsatların tanıtılacağı, inovasyon ve hizmet kalitesinin vurgulanacağı 18. Avrupa Kalite Zirvesi’nde nitelikli ürün ve hizmet üreten ekonomi, sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın temsilcilerine Avrupa Kalite Ödülleri verilecek. Birlikten Kuvvet Doğar Bugüne kadar pek çok zirveyle sanat, siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren LOB'IN INTERNATIONAL  Başkanı Fahri Ustaoğlu, Londra’da düzenlenecek olan Avrupa Kalite Zirvesi’nin yalnızca iş dünyası için yeni ufuklar açmakla kalmayacağını, bölgedeki geleneksel ilişkilerin ve iş birliğinin gelişmesine de katkı sağlayacağını vurguladı. Ustaoğlu, ‘Kalite’ zirveleri ile dünyadaki gelişmeleri ve yeni pazar arayışlarını takip eden her sektörden katılımcıları ağırladıklarını söyledi; "Bu tarz etkinlikler sadece pazar paylarını artırmıyor, aynı zamanda birlikten kuvvet doğar ilkesini beraberinde taşıyor, iş dünyasının heyecanını zinde tutuyor" diye konuştu. 20 Mart’ta 18’incisi düzenlenecek olan Avrupa Kalite Zirvesi; sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın temsilcilerini Londra’da  ağırlayacak. Avrupalı ve Türk iş dünyasının temsilcileri, yeni iş imkanları ve Pazar paylarını geliştirmesine destek verecek olan bu zirvede  kalite ve pazarlamaya yönelik deneyimlerini katılımcılarla paylaşacaklar.
20 Mart’ta 18’incisi düzenlenecek olan Avrupa Kalite Zirvesi, Dünya’nın en önemli iş merkezlerin biri olan Londra’da, sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini ağırlayacak.

Kalite bilincine ve AR-GE’ye önem veren yerli, yabancı birçok iş insanının takipçisi olduğu LOB’IN INTERNATIONAL, artık gelenekselleşen Avrupa Kalite Zirvesi’ni bu yıl Londra’da düzenliyor.

Coğrafyamızda yaşanan asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem hepimizi derinden yaralamıştır. Türkiye güçlü ekonomik alt yapısı sebebiyle yaraları hızlıca sarmaya başlamıştır. İş dünyası teknolojik gelişmeleri ve uluslararası rekabete uyum sağlamış bir ülkedir. Ürün ve hizmet kalitesi alanında Dünyaya örnek teşkil edecek çalışmalarını 18.Avrupa Kalite Zirvesinde kamuoyuyla paylaşacaktır.

Nitelikli Üretim Ödüllendirilecek

Avrupa  fırsatların tanıtılacağı, inovasyon ve hizmet kalitesinin vurgulanacağı 18. Avrupa Kalite Zirvesi’nde nitelikli ürün ve hizmet üreten ekonomi, sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın temsilcilerine Avrupa Kalite Ödülleri verilecek.

Birlikten Kuvvet Doğar

Bugüne kadar pek çok zirveyle sanat, siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren LOB'IN INTERNATIONAL  Başkanı Fahri Ustaoğlu, Londra’da düzenlenecek olan Avrupa Kalite Zirvesi’nin yalnızca iş dünyası için yeni ufuklar açmakla kalmayacağını, bölgedeki geleneksel ilişkilerin ve iş birliğinin gelişmesine de katkı sağlayacağını vurguladı. Ustaoğlu, ‘Kalite’ zirveleri ile dünyadaki gelişmeleri ve yeni pazar arayışlarını takip eden her sektörden katılımcıları ağırladıklarını söyledi; "Bu tarz etkinlikler sadece pazar paylarını artırmıyor, aynı zamanda birlikten kuvvet doğar ilkesini beraberinde taşıyor, iş dünyasının heyecanını zinde tutuyor" diye konuştu.

20 Mart’ta 18’incisi düzenlenecek olan Avrupa Kalite Zirvesi; sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın temsilcilerini Londra’da  ağırlayacak.

Avrupalı ve Türk iş dünyasının temsilcileri, yeni iş imkanları ve Pazar paylarını geliştirmesine destek verecek olan bu zirvede  kalite ve pazarlamaya yönelik deneyimlerini katılımcılarla paylaşacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.