İrfan Ünver Nasrattınoğlu’na Vefa Gecesi

Kültür-Sanat 13.09.2023 - 12:14, Güncelleme: 13.09.2023 - 12:14
 

İrfan Ünver Nasrattınoğlu’na Vefa Gecesi

Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği, ANKHABER yazarlarından İrfan Ünver Nasrattınoğlu için Vefa Gecesi düzenledi.
ANKHABER Gazetemiz yazarlarından, Türk Dünyasının uzman isimlerinden İrfan Ünver Nasrattınoğlu için Vefa Gecesi düzenlendi. Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği tarafından düzenlenen, “İrfan Ünver Nasrattınoğlu’na Vefa Gecesi”ne ilgi büyük oldu. Renkli geçen geceyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Nasrattınoğlu şu ifadeleri kullandı: “Daha önce beni bu derneğin ‘Onursal Başkanı’ ilan eden Derneğin şair üyeleri şiirlerini, ozanlar da sazları eşliğinde türkülerini okudular. Ayrıca benim doğduğum kent için yaptığım çalışmalarla, Türk Dünyası ile ilgili çalışmalarımı dile getiren konuşmalar yapıldı.” FOTOĞRAFLAR: Üstteki fotoğrafta Derneğin Başkanı Muharrem Günay ve Belçika'dan gelen Ozan Avşar; altta solda, toplantıda konuşan veya şiir okuyan kişiler kendilerine verilen katılım belgeleriyle; sağda ise toplantıya katılanlardan bir grup görülmektedir.
Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği, ANKHABER yazarlarından İrfan Ünver Nasrattınoğlu için Vefa Gecesi düzenledi.

ANKHABER

Gazetemiz yazarlarından, Türk Dünyasının uzman isimlerinden İrfan Ünver Nasrattınoğlu için Vefa Gecesi düzenlendi.

Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği tarafından düzenlenen, “İrfan Ünver Nasrattınoğlu’na Vefa Gecesi”ne ilgi büyük oldu.

Renkli geçen geceyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Nasrattınoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce beni bu derneğin ‘Onursal Başkanı’ ilan eden Derneğin şair üyeleri şiirlerini, ozanlar da sazları eşliğinde türkülerini okudular. Ayrıca benim doğduğum kent için yaptığım çalışmalarla, Türk Dünyası ile ilgili çalışmalarımı dile getiren konuşmalar yapıldı.”

FOTOĞRAFLAR: Üstteki fotoğrafta Derneğin Başkanı Muharrem Günay ve Belçika'dan gelen Ozan Avşar; altta solda, toplantıda konuşan veya şiir okuyan kişiler kendilerine verilen katılım belgeleriyle; sağda ise toplantıya katılanlardan bir grup görülmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.