İRFAN ÇİNKAYA, GÜVEN TAZELEDİ

Ekonomi 02.02.2023 - 22:21, Güncelleme: 02.02.2023 - 22:21
 

İRFAN ÇİNKAYA, GÜVEN TAZELEDİ

Yenimahalle Batıkent İvedik Organize Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen İrfan Çinkaya, güven tazeledi.
Yenimahalle Batıkent İvedik Organize Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı, Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu’nda yapıldı. Kooperatif üyelerinin yoğun katılım gösterdiği genel kurulda ANKESOB Başkan Vekili Mehmet Ali Okumuş ile kooperatif ve oda başkanları da hazır bulundu. TESKOMB Ankara Bölge Birliği Başkan Vekili/ANKESOB Başkan Vekili Muhittin Köksal'ın Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda mevcut Başkan İrfan Çinkaya, kooperatif üyelerinin tam desteği ile yeniden seçilerek, güven tazeledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından genel kurulda 2021-2022 yıllarına ilişkin ilgili raporların da içinde olduğu gündem maddelerinin tek tek okunarak oybirliğiyle ibra edilmesinin ardından tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan İrfan Çinkaya, Yenimahalle Batıkent İvedik Organize Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığına tekrar seçildi. Genel Kurulda konuşan Başkan İrfan Çinkaya, kooperatif üyelerine tek tek teşekkür ederken, genel kurulda alınan kararların ve seçim sonucunun hayırlı olmasını diledi. Çinkaya, “TESKOMB ailesi olarak, Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül’ün de yoğun çabaları ile elimizden geldiğince kooperatif ortaklarımızın kredi ihtiyaçlarını sağlamaya çalıştık. Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması’nda Cumhurbaşkanımız Esnaf Destek Paketini 50 milyar lira daha artırarak 150 milyara çıkardığı müjdesini verdi. Bizler de bekleyen ortaklarımızın işlemlerini hızlandırdık. Verdiği desteklerle her zaman esnafımızın yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve esnaf teşkilatının finansman ihtiyacı için aktif girişimleriyle yoğun çaba gösteren TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül ve çalışma ekibine sizler adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da esnafımızın kredi ihtiyacının karşılanması yönünde bize düzen gerekli çalışmaları gerçekleştirmeye, esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Yapılan genel kurulda; İrfan Çinkaya başkanlığında listedeki yönetim kurulu Sabri Kartal, Serdar Güneş, Hamza Çinkaya, Suat Şahin’den oluştu. Denetim Kurulunda ise Ertan Dalay, Cemal Bozok yer aldı. Üst Birlik Temsilcileri de şu isimlerden oluştu: İrfan Çinkaya, Serdar Güneş, Suat Şahin.
Yenimahalle Batıkent İvedik Organize Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen İrfan Çinkaya, güven tazeledi.

Yenimahalle Batıkent İvedik Organize Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı, Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu’nda yapıldı.

Kooperatif üyelerinin yoğun katılım gösterdiği genel kurulda ANKESOB Başkan Vekili Mehmet Ali Okumuş ile kooperatif ve oda başkanları da hazır bulundu.

TESKOMB Ankara Bölge Birliği Başkan Vekili/ANKESOB Başkan Vekili Muhittin Köksal'ın Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda mevcut Başkan İrfan Çinkaya, kooperatif üyelerinin tam desteği ile yeniden seçilerek, güven tazeledi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından genel kurulda 2021-2022 yıllarına ilişkin ilgili raporların da içinde olduğu gündem maddelerinin tek tek okunarak oybirliğiyle ibra edilmesinin ardından tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan İrfan Çinkaya, Yenimahalle Batıkent İvedik Organize Hurdacılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığına tekrar seçildi.

Genel Kurulda konuşan Başkan İrfan Çinkaya, kooperatif üyelerine tek tek teşekkür ederken, genel kurulda alınan kararların ve seçim sonucunun hayırlı olmasını diledi.

Çinkaya, “TESKOMB ailesi olarak, Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül’ün de yoğun çabaları ile elimizden geldiğince kooperatif ortaklarımızın kredi ihtiyaçlarını sağlamaya çalıştık. Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması’nda Cumhurbaşkanımız Esnaf Destek Paketini 50 milyar lira daha artırarak 150 milyara çıkardığı müjdesini verdi. Bizler de bekleyen ortaklarımızın işlemlerini hızlandırdık. Verdiği desteklerle her zaman esnafımızın yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve esnaf teşkilatının finansman ihtiyacı için aktif girişimleriyle yoğun çaba gösteren TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül ve çalışma ekibine sizler adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da esnafımızın kredi ihtiyacının karşılanması yönünde bize düzen gerekli çalışmaları gerçekleştirmeye, esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan genel kurulda; İrfan Çinkaya başkanlığında listedeki yönetim kurulu Sabri Kartal, Serdar Güneş, Hamza Çinkaya, Suat Şahin’den oluştu. Denetim Kurulunda ise Ertan Dalay, Cemal Bozok yer aldı. Üst Birlik Temsilcileri de şu isimlerden oluştu: İrfan Çinkaya, Serdar Güneş, Suat Şahin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.