Ümitköy ART-I Sanat Atölyesi Ressamları Barolar Birliğinde Sergi Açtı

Kültür-Sanat 10.05.2024 - 22:01, Güncelleme: 10.05.2024 - 22:01
 

Ümitköy ART-I Sanat Atölyesi Ressamları Barolar Birliğinde Sergi Açtı

Sema KUMRULU / Ümitköy ART-I Sanat Atölyesi Ressamlarının sergisi 8 Mayıs 2024 tarihinde Ankara Barosu Av. Atilla Sav Sanat Galerisi'nde açıldı.
   Sergiye; Funda Yeğen, Süheyla Üstek, Ergün Öksüz ve Aydın Elvan eserleriyle katıldı.        Funda Yeğen; Küçük yaşlarda başlayan resim sevgisi lisede resim bölümünü seçmeme sebep oldu. Çeşitli sergilere katıldım. Yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra ara verdiğim resim çalışmalarıma,  emekli olduktan sonra ağırlık verdim. Şu an arkadaşlarımla birlikte kurduğumuz ART-I Sanat Atölyesi'nde çalışmalarıma devam ediyorum. Bu sergimizi dört arkadaş, çalışmalarımızı daha geniş kitlelerle paylaşmak için açtık. Ben 13 çalışmamla katıldım. Resimlerimden biri yapay zeka konulu. Tarzım olmadığı halde kendimi denemek istedim. Beğenilmesi beni mutlu etti.    Süheyla Üstek; Ankara Olgunlaşma Enstitüsü'nde 5 yıl eğitim görerek, Resim Eğitimi ve Eğitmenlik Belgesi aldım. Halen Anadolu Üniversitesi'nde öğrenimime devam ediyorum. Son 15 yıldır ART-I Sanat Atölyesi'nde dört arkadaş birlikte güzel işler çıkarıyoruz. Biz artık ayrılmaz bir bütünüz.    Ergün Öksüz; Liseyi bitirdikten sonra Almanya'da sanat okulundan mezun oldum ve resim dersleri aldım. Resim yapmayı hiç bırakmadım, emekli olduktan sonra, kendimi sadece resme verdim. Şimdiye kadar kişisel sergilerim oldu, birçok karma sergiye ve çalıştaylara katıldım. Uzun süredir, birlikte çalıştığımız arkadaşlarımla sergi açmamıştık. Ben doğa ve hasat resimlerimle katıldım. Biz dört arkadaş bir arada olmaktan çok memnunuz. Sanatı birlikte paylaşıyoruz.         Aydın Elvan; Muğla Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdim. 25 yıl özel bir bankada çalıştıktan sonra emekli oldum. 2018 yılından beri resim yapıyorum. Son 2 yıldır Ümitköy ART-I Sanat Atölyesi'nde dört arkadaş uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Sergiye peyzaj ve portre çalışmalarımla katıldım. Sanatı paylaşmak güzel.     Ümitköy ART-I Sanat Atöyesi ressamlarının açmış olduğu resim sergisi, 13 Mayıs Pazartesi gününe kadar gezilebilir.    Dostluk ve sanat kokan bir sergiydi. Sevgili arkadaşlarımı kutluyorum.
Sema KUMRULU / Ümitköy ART-I Sanat Atölyesi Ressamlarının sergisi 8 Mayıs 2024 tarihinde Ankara Barosu Av. Atilla Sav Sanat Galerisi'nde açıldı.

   Sergiye; Funda Yeğen, Süheyla Üstek, Ergün Öksüz ve Aydın Elvan eserleriyle katıldı.

       Funda Yeğen; Küçük yaşlarda başlayan resim sevgisi lisede resim bölümünü seçmeme sebep oldu. Çeşitli sergilere katıldım. Yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra ara verdiğim resim çalışmalarıma,  emekli olduktan sonra ağırlık verdim. Şu an arkadaşlarımla birlikte kurduğumuz ART-I Sanat Atölyesi'nde çalışmalarıma devam ediyorum. Bu sergimizi dört arkadaş, çalışmalarımızı daha geniş kitlelerle paylaşmak için açtık. Ben 13 çalışmamla katıldım. Resimlerimden biri yapay zeka konulu. Tarzım olmadığı halde kendimi denemek istedim. Beğenilmesi beni mutlu etti.

   Süheyla Üstek; Ankara Olgunlaşma Enstitüsü'nde 5 yıl eğitim görerek, Resim Eğitimi ve Eğitmenlik Belgesi aldım. Halen Anadolu Üniversitesi'nde öğrenimime devam ediyorum. Son 15 yıldır ART-I Sanat Atölyesi'nde dört arkadaş birlikte güzel işler çıkarıyoruz. Biz artık ayrılmaz bir bütünüz.

   Ergün Öksüz; Liseyi bitirdikten sonra Almanya'da sanat okulundan mezun oldum ve resim dersleri aldım. Resim yapmayı hiç bırakmadım, emekli olduktan sonra, kendimi sadece resme verdim. Şimdiye kadar kişisel sergilerim oldu, birçok karma sergiye ve çalıştaylara katıldım. Uzun süredir, birlikte çalıştığımız arkadaşlarımla sergi açmamıştık. Ben doğa ve hasat resimlerimle katıldım. Biz dört arkadaş bir arada olmaktan çok memnunuz. Sanatı birlikte paylaşıyoruz. 

       Aydın Elvan; Muğla Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdim. 25 yıl özel bir bankada çalıştıktan sonra emekli oldum. 2018 yılından beri resim yapıyorum. Son 2 yıldır Ümitköy ART-I Sanat Atölyesi'nde dört arkadaş uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Sergiye peyzaj ve portre çalışmalarımla katıldım. Sanatı paylaşmak güzel.

    Ümitköy ART-I Sanat Atöyesi ressamlarının açmış olduğu resim sergisi, 13 Mayıs Pazartesi gününe kadar gezilebilir.

   Dostluk ve sanat kokan bir sergiydi. Sevgili arkadaşlarımı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.