Engelli Danışma Merkezi’ne ziyaretler

Güncel 10.05.2023 - 16:55, Güncelleme: 10.05.2023 - 16:55
 

Engelli Danışma Merkezi’ne ziyaretler

ANKHABER / Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ne ziyaretler, 10 -16 Mayıs Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla da devam etti.
Kalaba İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Turan ve beraberindeki heyet ile öğrenciler, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş ve Hastane bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Danışma Merkezi’nin Sorumlusu Ali Daştan’ı ziyaret etti. Karşılıklı görüş ve değerlendirmeler ile plaket takdimiyle sona eren görüşmeyle ilgili olarak bir değerlendirme yapan Kalaba İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Turan şu ifadeleri kullandı. “Kalaba İlk Öğretim Okulu olarak 10 -16 Mayıs Engelliler Farkındalık Günü dolayısı ile öğrencilerimizle birlikte Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezini ziyaret ettik. Geçekleştirdiğimiz bu ziyarette bizleri misafir eden Hastane Başhekimi sayın Burhan Kurtuluş ve Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a çok teşekkür ederiz. Bu arada Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Sayın Ali Daştan'dan öğrencilerimiz engelli bireylerin karşılaştıkları zorluklar ve diğer bireylerden beklediği davranışlar hakkında bilgiler olarak farkındalık kazanmıştır. Her şeyin başı sevgi diyoruz.”   ENGELLİ MERKEZİNE BİR ZİYARET DAHA Bu arada 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Dolayısıyla Milletvekili Adayı Yüksel Arlan da Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek kendilerine her türlü desteği vereceğini belirtti.   ENGELLİLERE İMKAN SAĞLANMALI Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, 10 -16 Mayıs Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, sayısı milyonlarla ifade edilen engellilerin haklarının, hukuklarının çiğnenmemesini; başta istihdam olmak üzere her alanda kolaylık sağlanmasını istedi.
ANKHABER / Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ne ziyaretler, 10 -16 Mayıs Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla da devam etti.

Kalaba İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Turan ve beraberindeki heyet ile öğrenciler, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş ve Hastane bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Danışma Merkezi’nin Sorumlusu Ali Daştan’ı ziyaret etti.

Karşılıklı görüş ve değerlendirmeler ile plaket takdimiyle sona eren görüşmeyle ilgili olarak bir değerlendirme yapan Kalaba İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Turan şu ifadeleri kullandı.

“Kalaba İlk Öğretim Okulu olarak 10 -16 Mayıs Engelliler Farkındalık Günü dolayısı ile öğrencilerimizle birlikte Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezini ziyaret ettik. Geçekleştirdiğimiz bu ziyarette bizleri misafir eden Hastane Başhekimi sayın Burhan Kurtuluş ve Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a çok teşekkür ederiz. Bu arada Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Sayın Ali Daştan'dan öğrencilerimiz engelli bireylerin karşılaştıkları zorluklar ve diğer bireylerden beklediği davranışlar hakkında bilgiler olarak farkındalık kazanmıştır. Her şeyin başı sevgi diyoruz.”

 

ENGELLİ MERKEZİNE BİR ZİYARET DAHA

Bu arada 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Dolayısıyla Milletvekili Adayı Yüksel Arlan da Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek kendilerine her türlü desteği vereceğini belirtti.

 

ENGELLİLERE İMKAN SAĞLANMALI

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, 10 -16 Mayıs Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, sayısı milyonlarla ifade edilen engellilerin haklarının, hukuklarının çiğnenmemesini; başta istihdam olmak üzere her alanda kolaylık sağlanmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.