Ankara'da asfalt sezonu başladı

Ankara 08.05.2023 - 14:10, Güncelleme: 08.05.2023 - 14:10
 

Ankara'da asfalt sezonu başladı

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Çankaya Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de asfalt sezonuna hazır. Çalışmalara başlayan Çankaya Belediyesi, bu yıl 115 bin ton asfaltı Çankaya sokaklarına serecek.
Tam kaplama, onarım ve yama asfalt çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştiren ve geçtiğimiz 9 yılda Çankaya’nın asfalt sorununu çözen Çankaya Belediyesi, çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdürüyor.  BU YILKİ HEDEF 115 BİN TON  Bahar aylarının gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açan Çankaya Belediyesi yıl sonuna dek süren asfalt çalışmalarında belirlediği hedefi aşarak vatandaşlara hizmet sunuyor.  İlçede yer alan 123 mahallede birden çalışmalarını program dahilinde sürdüren Çankaya Belediyesi bu yıl 115 bin ton asfalt hedefini gerçekleştirmek için tüm birimleriyle çalışmalarına devam edecek.    AMACIMIZ HİZMET ODAKLI ÇALIŞMA  Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımlar ile ilçe sakinlerinin takdirini toplayan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerden birisi de Çankaya’nın asfalt ve kaldırım sorunu kalmaması yönündeydi. Geldiğimiz noktada bu sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk görev günümüzden bu zamana kadar 1 milyon 535 ton asfaltı Çankaya sokaklarına serdik. Amacımız hizmet odaklı ve vatandaşların mutluluğunu esas alan bir anlayış” diye konuştu. 
Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Çankaya Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de asfalt sezonuna hazır. Çalışmalara başlayan Çankaya Belediyesi, bu yıl 115 bin ton asfaltı Çankaya sokaklarına serecek.

Tam kaplama, onarım ve yama asfalt çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştiren ve geçtiğimiz 9 yılda Çankaya’nın asfalt sorununu çözen Çankaya Belediyesi, çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdürüyor. 

BU YILKİ HEDEF 115 BİN TON 

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte asfalt sezonunu açan Çankaya Belediyesi yıl sonuna dek süren asfalt çalışmalarında belirlediği hedefi aşarak vatandaşlara hizmet sunuyor. 

İlçede yer alan 123 mahallede birden çalışmalarını program dahilinde sürdüren Çankaya Belediyesi bu yıl 115 bin ton asfalt hedefini gerçekleştirmek için tüm birimleriyle çalışmalarına devam edecek.   

AMACIMIZ HİZMET ODAKLI ÇALIŞMA 

Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımlar ile ilçe sakinlerinin takdirini toplayan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerden birisi de Çankaya’nın asfalt ve kaldırım sorunu kalmaması yönündeydi. Geldiğimiz noktada bu sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk görev günümüzden bu zamana kadar 1 milyon 535 ton asfaltı Çankaya sokaklarına serdik. Amacımız hizmet odaklı ve vatandaşların mutluluğunu esas alan bir anlayış” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.