9. ArtAnkara Bitti

Kültür-Sanat 17.03.2023 - 19:54, Güncelleme: 17.03.2023 - 19:54
 

9. ArtAnkara Bitti

Sema Kumrulu / Bir ArtAnkara daha arkasında güzel anılar bırakarak geldi, geçti. Harika eserler arasında gezindik. Hafızalarımıza kazındı.
2015 yılından bu yana aralıksız devam eden  ArtAnkara, bu yıl da ''Bilim ve Sanatla İyileşeceğiz'' ve ''Sanat İyileştirir'' inancıyla 42  farklı ülkeden 1500'ün üzerinde sanatçı ve 5000'in üzerinde eserle sanatseverleri buluştu.  ArtAnkara 9. Çağdaş Sanat Fuarı 9 Mart 2023 tarihinde, Ayça Yılmaz'ın  piyano dinletisi ile başladı. Ardından Seren Erdoğan'ın 'Giyim tuale dönüşüyor' canlı performansıyla devam etti. Balalayka ve keman dinletisi ardından ArtAnkara Çağdaş Sanat Ödül töreni gerçekleşti. Fuarın olmazsa olmazlarından biri haline dönüşen ödül töreninde bu yıl, Onur Ödülü Ressam Dr. Hasan Pekmezci'ye, Kurum Onur Ödülü Burhan Doğançay Müzesi'ne ve Sanata Katkı Ödülü Prof. Dr. Kıymet Giray'a takdim edildi. Atis Fuarcılık A.Ş Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin  Aygül konuşmasında,   ''Ülkemizin geçirdiği bu zor süreçte, 'Bilim ve Sanatla İyileşeceğiz' gerçeğini bir kez daha vurgulamak kaçınılmaz olmuştur. Bu amaçla ArtAnkara 9. Çağdaş Sanat Fuarını gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşam koşullarında en çabuk vazgeçilen sanatı,  bilimi hep gözümüzün önünde tutup, acımızla birlikte muhafaza etmeliyiz. Umarım sanat piyasasının gelişmesine. güçlenmesine yönelik çalışmalarımız başarılı olur. 2024 yılında görüşmek üzere'' dedi. Tüm katılan sanatçılarımızı kutlarım. Sanat iyileştirir...
Sema Kumrulu / Bir ArtAnkara daha arkasında güzel anılar bırakarak geldi, geçti. Harika eserler arasında gezindik. Hafızalarımıza kazındı.

2015 yılından bu yana aralıksız devam eden  ArtAnkara, bu yıl da ''Bilim ve Sanatla İyileşeceğiz'' ve ''Sanat İyileştirir'' inancıyla 42  farklı ülkeden 1500'ün üzerinde sanatçı ve 5000'in üzerinde eserle sanatseverleri buluştu.

  ArtAnkara 9. Çağdaş Sanat Fuarı 9 Mart 2023 tarihinde, Ayça Yılmaz'ın  piyano dinletisi ile başladı. Ardından Seren Erdoğan'ın 'Giyim tuale dönüşüyor' canlı performansıyla devam etti. Balalayka ve keman dinletisi ardından ArtAnkara Çağdaş Sanat Ödül töreni gerçekleşti.

Fuarın olmazsa olmazlarından biri haline dönüşen ödül töreninde bu yıl, Onur Ödülü Ressam Dr. Hasan Pekmezci'ye, Kurum Onur Ödülü Burhan Doğançay Müzesi'ne ve Sanata Katkı Ödülü Prof. Dr. Kıymet Giray'a takdim edildi.

Atis Fuarcılık A.Ş Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin  Aygül konuşmasında,   ''Ülkemizin geçirdiği bu zor süreçte, 'Bilim ve Sanatla İyileşeceğiz' gerçeğini bir kez daha vurgulamak kaçınılmaz olmuştur. Bu amaçla ArtAnkara 9. Çağdaş Sanat Fuarını gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşam koşullarında en çabuk vazgeçilen sanatı,  bilimi hep gözümüzün önünde tutup, acımızla birlikte muhafaza etmeliyiz. Umarım sanat piyasasının gelişmesine. güçlenmesine yönelik çalışmalarımız başarılı olur. 2024 yılında görüşmek üzere'' dedi.

Tüm katılan sanatçılarımızı kutlarım. Sanat iyileştirir...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.