TSE Ankara İl Müdürü Kürşat Bacanlı, OHAL Süresince Hatay İl Müdürü

Güncel 06.03.2023 - 17:27, Güncelleme: 06.03.2023 - 17:27
 

TSE Ankara İl Müdürü Kürşat Bacanlı, OHAL Süresince Hatay İl Müdürü

Türk Standartları Enstitüsü Ankara İl Müdürü Kürşat Bacanlı’ya farklı sorumlulukların yanında OHAL sürecinde TSE Hatay İl Müdürlüğü grevi de verildi.
ANKHABER Türk Standartları Enstitüsü Ankara İl Müdürü Kürşat Bacanlı, OHAL süresince Hatay İl Müdürlüğü görevine getirildi. Deprem sonrası 11 kent ile ilgili alınan kararlar ve yapılandırmalar çerçevesinden birçok vali ve bürokrat bölgede görevlendirilirken, bu çerçevede Kürşat Bacanlı da OHAL süresince Hatay İl Müdürlüğü görevini yürütecek. Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Türk Standartları Enstitüsü Ankara İl Müdürü Kürşat Bacanlı, aynı zamanda, TSE bünyesinde, halen Ankara, Kırıkkale, Çankırı ve Yurtdışı Hizmet Yeri Belgelendirme Ankara İl Müdürü olarak görev yapıyor.
Türk Standartları Enstitüsü Ankara İl Müdürü Kürşat Bacanlı’ya farklı sorumlulukların yanında OHAL sürecinde TSE Hatay İl Müdürlüğü grevi de verildi.

ANKHABER

Türk Standartları Enstitüsü Ankara İl Müdürü Kürşat Bacanlı, OHAL süresince Hatay İl Müdürlüğü görevine getirildi.

Deprem sonrası 11 kent ile ilgili alınan kararlar ve yapılandırmalar çerçevesinden birçok vali ve bürokrat bölgede görevlendirilirken, bu çerçevede Kürşat Bacanlı da OHAL süresince Hatay İl Müdürlüğü görevini yürütecek.

Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Türk Standartları Enstitüsü Ankara İl Müdürü Kürşat Bacanlı, aynı zamanda, TSE bünyesinde, halen Ankara, Kırıkkale, Çankırı ve Yurtdışı Hizmet Yeri Belgelendirme Ankara İl Müdürü olarak görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.