Depremzede Çocuklar İçin Oyun Evleri Açıldı

Yerel 03.03.2023 - 10:13, Güncelleme: 03.03.2023 - 10:13
 

Depremzede Çocuklar İçin Oyun Evleri Açıldı

Sema KUMRULU / Ankara'ya gelen depremzedeler için yardımlarını sürdüren Çankaya Belediyesi, çocuklara oyun evlerinin kapılarını açtı.
Ankara'daki depremzede ailelerin çocukları için belediye bünyesinde bulunan 5 oyun evinde psikologlar ve öğretmenler eşliğinde etkinlikler düzenleniyor. Oyun evlerinde, çocukların oyun ve diğer etkinliklere katılmaları teşvik edilerek spor, yoga ve müzik dersleri ile gerginliklerinin azaltılması hedefleniyor. Çocukların depremden kaynaklı olarak yaşadıkları olumsuz duyguların etkilerini azaltma amacıyla düzenlenen etkinlikler, hafta içi 10.00-12.30 ve 13.30-16.00  saatleri arasında düzenleniyor. Çankaya Oyun Evi adresleri; Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi Oyun Evi-Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No: 94 Dikmen Sokullu Oyun Evi- Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No: 94 Dikmen Zübeyde Hanım Oyun Evi-Şehit Mustafa Doğan Caddesi No: 60 Yıldız Bayraktar Oyun Evi- Vedat Dalokay Caddesi Bayraklı Sokak No: 19 Gaziosmanpaşa Cebeci Oyun Evi- Kutlugün Sokak No: 14 Cebeci
Sema KUMRULU / Ankara'ya gelen depremzedeler için yardımlarını sürdüren Çankaya Belediyesi, çocuklara oyun evlerinin kapılarını açtı.

Ankara'daki depremzede ailelerin çocukları için belediye bünyesinde bulunan 5 oyun evinde psikologlar ve öğretmenler eşliğinde etkinlikler düzenleniyor.

Oyun evlerinde, çocukların oyun ve diğer etkinliklere katılmaları teşvik edilerek spor, yoga ve müzik dersleri ile gerginliklerinin azaltılması hedefleniyor.

Çocukların depremden kaynaklı olarak yaşadıkları olumsuz duyguların etkilerini azaltma amacıyla düzenlenen etkinlikler, hafta içi 10.00-12.30 ve 13.30-16.00  saatleri arasında düzenleniyor.

Çankaya Oyun Evi adresleri;

Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi Oyun Evi-Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No: 94 Dikmen

Sokullu Oyun Evi- Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No: 94 Dikmen

Zübeyde Hanım Oyun Evi-Şehit Mustafa Doğan Caddesi No: 60 Yıldız

Bayraktar Oyun Evi- Vedat Dalokay Caddesi Bayraklı Sokak No: 19 Gaziosmanpaşa

Cebeci Oyun Evi- Kutlugün Sokak No: 14 Cebeci

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.