Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonundan depremzedelere yardım

Yerel 10.02.2023 - 12:44, Güncelleme: 10.02.2023 - 12:44
 

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonundan depremzedelere yardım

Genel Başkanlığını Erdoğan Yıldırım’ın yaptığı Federasyon, toplanan malzemeleri deprem bölgesine gönderdi.
ANKHABER Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremler 10 ilde büyük yıkıma sebep olurken Türkiye genelinde yardım kampanyaları artarak devam ediyor. Yardım kervanına katılanlar arasında Genel Başkanlığını Erdoğan Yıldırım’ın yaptığı Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu da yerini aldı. Deprem felaketinin duyulmasının ardından hemen harekete geçen Erdoğan Yıldırım ve ekibi kısa süre içinde bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri temin ederek yola çıkardı. Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, “10 şehrimizde büyük yıkıma can ve mal kayıplarına yol açan deprem yüreğimizi yaktı. Zor mevsim koşullarında dünyanın gördüğü en büyük depremlerle mağdur duruma düşen kardeşlerimize yardımcı olmak görevimizdi. Hemen harekete geçerek topladığımız yaşam malzemelerini bölgeye gönderdik” dedi. Yıldırım, yardımın toplanması ve gönderilmesine vesile olanlara, katkı sağlayanlara Filiz Kızıltaş’ın şahsında teşekkür etti.
Genel Başkanlığını Erdoğan Yıldırım’ın yaptığı Federasyon, toplanan malzemeleri deprem bölgesine gönderdi.

ANKHABER

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremler 10 ilde büyük yıkıma sebep olurken Türkiye genelinde yardım kampanyaları artarak devam ediyor.

Yardım kervanına katılanlar arasında Genel Başkanlığını Erdoğan Yıldırım’ın yaptığı Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu da yerini aldı.

Deprem felaketinin duyulmasının ardından hemen harekete geçen Erdoğan Yıldırım ve ekibi kısa süre içinde bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri temin ederek yola çıkardı.

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, “10 şehrimizde büyük yıkıma can ve mal kayıplarına yol açan deprem yüreğimizi yaktı. Zor mevsim koşullarında dünyanın gördüğü en büyük depremlerle mağdur duruma düşen kardeşlerimize yardımcı olmak görevimizdi. Hemen harekete geçerek topladığımız yaşam malzemelerini bölgeye gönderdik” dedi.

Yıldırım, yardımın toplanması ve gönderilmesine vesile olanlara, katkı sağlayanlara Filiz Kızıltaş’ın şahsında teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.