ÖZ ORMAN İŞ’TEN KARDEŞ SENDİKALARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çalışma Hayatı 15.01.2023 - 12:03, Güncelleme: 15.01.2023 - 12:03
 

ÖZ ORMAN İŞ’TEN KARDEŞ SENDİKALARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ziyaretlerde Genel Başkan Settar Aslan’ın yanında Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün de hazır bulundu.
ANKHABER Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan ve Yönetim Kurul üyeleri, genel kurullarını tamamlayan Öz İplik İş, Öz Güven İş, Öz Ağaç İş sendikalarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tebrik etti, başarı diledi. SONUÇTA KAZANAN HAK-İŞ OLSUN Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Hak İş Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımız genel kurullarını kardeşlik içerisinde yapmaya devam ediyorlar. Sonuçta kazananın Hak-İş olmasını diliyorum. Üyelerimizin beklentileri doğrultundan atılan adımların hanelere mutluluk getireceğini, amacımızın da bu olması gerektiğini düşünüyorum.” ‘EN İYİSİ OLMA GAYRETİ İÇİNDEYİZ’ Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: “Sendikacılığa yeni bir bakış açısı getirmek, ülkemizin büyümesinde pay sahibi olmak ve diklenmeden dik durabilmek eski sendika mantığı ile ters olan bir durumdu. Sendikacılığın kıran / döken dilini bırakıp kardeşliği inşa etme özelliğimiz sayesinde bugün en iyisi olmak için gayret ediyoruz.” ‘SENDİKALARIMIZA BAŞARI DİLİYORUZ’ Kardeş sendikalarımızın başarılarını ortak başarı olarak gördüklerini söyleyen Aslan, sözlerini şöyle tamamladı: “Sen ben demeden biz diyebiliyorsak, birliğin ve dirliğin inşası için gayret sarf ediyorsak ve işin sonunda kazanan işçimiz, üyemizdir diyebiliyorsak ne mutlu bizlere. Güven tazeleyerek yeni dönemlerine başlayan Öz İplik İş, Öz Güven İş, Öz Ağaç İş Sendikalarımıza başarılar diliyoruz.” ZİYARETELERE KATILAN İSİMLER  Ziyaretlerde Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan’ın yanında Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün de hazır bulundu.
Ziyaretlerde Genel Başkan Settar Aslan’ın yanında Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün de hazır bulundu.

ANKHABER

Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan ve Yönetim Kurul üyeleri, genel kurullarını tamamlayan Öz İplik İş, Öz Güven İş, Öz Ağaç İş sendikalarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tebrik etti, başarı diledi.

SONUÇTA KAZANAN HAK-İŞ OLSUN

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Hak İş Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımız genel kurullarını kardeşlik içerisinde yapmaya devam ediyorlar. Sonuçta kazananın Hak-İş olmasını diliyorum. Üyelerimizin beklentileri doğrultundan atılan adımların hanelere mutluluk getireceğini, amacımızın da bu olması gerektiğini düşünüyorum.”

‘EN İYİSİ OLMA GAYRETİ İÇİNDEYİZ’

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü:

“Sendikacılığa yeni bir bakış açısı getirmek, ülkemizin büyümesinde pay sahibi olmak ve diklenmeden dik durabilmek eski sendika mantığı ile ters olan bir durumdu. Sendikacılığın kıran / döken dilini bırakıp kardeşliği inşa etme özelliğimiz sayesinde bugün en iyisi olmak için gayret ediyoruz.”

‘SENDİKALARIMIZA BAŞARI DİLİYORUZ’

Kardeş sendikalarımızın başarılarını ortak başarı olarak gördüklerini söyleyen Aslan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Sen ben demeden biz diyebiliyorsak, birliğin ve dirliğin inşası için gayret sarf ediyorsak ve işin sonunda kazanan işçimiz, üyemizdir diyebiliyorsak ne mutlu bizlere. Güven tazeleyerek yeni dönemlerine başlayan Öz İplik İş, Öz Güven İş, Öz Ağaç İş Sendikalarımıza başarılar diliyoruz.”

ZİYARETELERE KATILAN İSİMLER

 Ziyaretlerde Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan’ın yanında Öz Orman İş Genel Sekreteri Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Mali Sekreter Halil Turan, Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.