Duygu Adamı Murat İnce ile “Uzun İNCE Yol” Başlıyor

Kültür-Sanat 06.09.2022 - 09:48, Güncelleme: 06.09.2022 - 09:48
 

Duygu Adamı Murat İnce ile “Uzun İNCE Yol” Başlıyor

Uzun yıllardır radyo ve televizyon programları hazırlayıp sunan, şair, gazeteci yazar, şiir yorumcusu, aktör Murat İnce ile çok özel bir röportaj yaptık.
Murat bey yeni bir radyo programı başlatıyorsunuz. Bu program çok konuşulacağa benziyor. Türkiye’de bir ilk gibi. Biraz projeden bahsedebilir misiniz? Evet bizde ekip olarak çok heyecanlıyız. 19 Eylül 2022 tarihinden itibaren hafta içi her gece 23:00 ile 01:00 arasında Türkiye genelinde birçok il ve ilçede aynı anda yaklaşık iki yüz radyo ile birlikte FM frekanslarında, internet uygulamalarında ortak yayında olacağız. Bunu uzun zamandır düşünüyordum. Evimde yeni bir stüdyo kurdum. Malum çağımız internet ve bilişim teknolojilerinin üst seviyede olduğu bir dönemde. Bizde otuz yıllık tecrübe, yine uzun yıllardır radyocu olmamın getirisi olarak, yurt genelinde il ilçe bazında radyocu arkadaşlarla görüşmeler yaptık, yapıyoruz. Her geçen gün ağımız büyüyor. Sağolsun radyocu meslektaşlarım, radyo yöneticisi arkadaşlarım inanılmaz derecede yardımcı oluyorlar. Bir nevi kendi ulusal kanalımızı kuruyoruz. Yurt dışında ve K.K.T.C.’de de temaslarımız var. Ümit ediyorum FM frekanslarında ve internet üzerinde yayıncılık yapan yüzlerce arkadaşım bu projeye destek vermeye devam edecekler. Murat bey programlarınızın içeriklerini biliyoruz. Bir kerede buradan sormak isteriz. İki saatlik yayın akışınızda dinleyenlerinizi, sevenlerinizi neler bekliyor? Süregelen programlarım, geleneksel hale geldi. Yani şiir, öykü, sohbet ve müzik her defasında kendini yenileyen ve kendini tekrar etmeyen bir ölçüde devam edecek. Program içerisinde her defasında aşk, sevgi, birlik ve beraberlik duygusu, vicdan ve merhametin ekseninde, sevgi dengesinde aktarılmaya devam edecek. Her yayın sonu ümit ediyorum en azından bir gönül dostumuzu umutlandırıp, bütün negatif düşüncelerinden arındıracağız. Kısa ve öz yüreklerin sesleri olmaya aday devam edeceğiz Uzun İnce Yolumuza. Programlar içerisinde türkü, arabesk, fantezi, Türk Sanat Müziği, pop slow, AnadoluRock tadında çalınacak. Burada ölçü çok mühim. İnşallah bu konuyada çok dikkat edeceğiz. Okuyucularımıza bir mesajınız var mı? Bir de sosyal ağlarınız ile ilgili detayları verebilir misiniz? Her şeyden önce bu röportaj için çok teşekkür ederim. Sevenlerime ulaşmamda yazılı, görsel ve işitsel basının bende çok emeği vardır. Dinleyenlerime sadece umudun varlığından bahsetmek isterim, güzel düşünsünler, güzel şeyler istesinler hem kendileri hem başkaları için. Mucize insanın ta kendisidir. Biz neyi istersek o bize döner. İşte bu yüzden isteklerimize, düşüncelerimize çok dikkat etmeliyiz. Sosyal ağlar konusuna gelincebütün adreslerim @muratincenetE/mail iletisimmuratince@gmail.com ,Web/www.muratince.net ,Youtube/www.youtube.com/c/muratince .Buralarda daha da çok çoğalmak dileklerimle. Hoşçakalın. Her daim sevgim ve derin saygımla.
Uzun yıllardır radyo ve televizyon programları hazırlayıp sunan, şair, gazeteci yazar, şiir yorumcusu, aktör Murat İnce ile çok özel bir röportaj yaptık.
  • Murat bey yeni bir radyo programı başlatıyorsunuz. Bu program çok konuşulacağa benziyor. Türkiye’de bir ilk gibi. Biraz projeden bahsedebilir misiniz?
  • Evet bizde ekip olarak çok heyecanlıyız. 19 Eylül 2022 tarihinden itibaren hafta içi her gece 23:00 ile 01:00 arasında Türkiye genelinde birçok il ve ilçede aynı anda yaklaşık iki yüz radyo ile birlikte FM frekanslarında, internet uygulamalarında ortak yayında olacağız. Bunu uzun zamandır düşünüyordum. Evimde yeni bir stüdyo kurdum. Malum çağımız internet ve bilişim teknolojilerinin üst seviyede olduğu bir dönemde. Bizde otuz yıllık tecrübe, yine uzun yıllardır radyocu olmamın getirisi olarak, yurt genelinde il ilçe bazında radyocu arkadaşlarla görüşmeler yaptık, yapıyoruz. Her geçen gün ağımız büyüyor. Sağolsun radyocu meslektaşlarım, radyo yöneticisi arkadaşlarım inanılmaz derecede yardımcı oluyorlar. Bir nevi kendi ulusal kanalımızı kuruyoruz. Yurt dışında ve K.K.T.C.’de de temaslarımız var. Ümit ediyorum FM frekanslarında ve internet üzerinde yayıncılık yapan yüzlerce arkadaşım bu projeye destek vermeye devam edecekler.
  • Murat bey programlarınızın içeriklerini biliyoruz. Bir kerede buradan sormak isteriz. İki saatlik yayın akışınızda dinleyenlerinizi, sevenlerinizi neler bekliyor?
  • Süregelen programlarım, geleneksel hale geldi. Yani şiir, öykü, sohbet ve müzik her defasında kendini yenileyen ve kendini tekrar etmeyen bir ölçüde devam edecek. Program içerisinde her defasında aşk, sevgi, birlik ve beraberlik duygusu, vicdan ve merhametin ekseninde, sevgi dengesinde aktarılmaya devam edecek. Her yayın sonu ümit ediyorum en azından bir gönül dostumuzu umutlandırıp, bütün negatif düşüncelerinden arındıracağız. Kısa ve öz yüreklerin sesleri olmaya aday devam edeceğiz Uzun İnce Yolumuza. Programlar içerisinde türkü, arabesk, fantezi, Türk Sanat Müziği, pop slow, AnadoluRock tadında çalınacak. Burada ölçü çok mühim. İnşallah bu konuyada çok dikkat edeceğiz.
  • Okuyucularımıza bir mesajınız var mı? Bir de sosyal ağlarınız ile ilgili detayları verebilir misiniz?
  • Her şeyden önce bu röportaj için çok teşekkür ederim. Sevenlerime ulaşmamda yazılı, görsel ve işitsel basının bende çok emeği vardır. Dinleyenlerime sadece umudun varlığından bahsetmek isterim, güzel düşünsünler, güzel şeyler istesinler hem kendileri hem başkaları için. Mucize insanın ta kendisidir. Biz neyi istersek o bize döner. İşte bu yüzden isteklerimize, düşüncelerimize çok dikkat etmeliyiz. Sosyal ağlar konusuna gelincebütün adreslerim @muratincenetE/mail iletisimmuratince@gmail.com ,Web/www.muratince.net ,Youtube/www.youtube.com/c/muratince .Buralarda daha da çok çoğalmak dileklerimle. Hoşçakalın. Her daim sevgim ve derin saygımla.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.