Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi şifa dağıtıyor

Yerel 28.07.2022 - 06:57, Güncelleme: 28.07.2022 - 06:57
 

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi şifa dağıtıyor

Başkent Ankara’nın en köklü sağlık kurumlarından biri olan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şifa dağıtmaya devam ediyor.
ANKHABER Başhekim Burhan Kurtuluş yönetiminde, Başhekim Yardımcısı M. Fikret Serin, Dr. Ali Yalçındağ, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz, Mali Hizmetler Müdürü İsa Kayhan, Destek ve Kalite Müdürü Orhan Pehlivan ile diğer birim ve bölüm sorumlularından oluşan geniş bir ekip sağlık çalışanlarından oluşan kadro; Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde derdine derman arayan insanlara fedakarca hizmet etmeyi sürdürüyor. Sağlıkçıların en önemli isteği Hastane çalışanlarının en önemli isteği, sağlıkçılara uygulanan ve hiç hak etmedikleri saldırıların bitmesi. Şiddet ve tacizin moral bozduğunu, verilen hizmetin aksamasına ve kalitesinin düşmesine sebep olduğunu belirten sağlıkçılar, özellikle pandemi sırasında çok zor koşullarda çalıştıklarını hatırlatarak herkesten destek ve anlayış bekliyor. Engelli Danışma Merkezi Bu arada, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan Engeli Danışma Merkezi de, Ali Daştan’ın sorumluluğunda hizmet sunmaya devam ediyor. Hastane yönetiminin onayı ile kuruluşunun ardından pek çok ziyarete sahne olan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engeli Danışma Merkezi’ne uğrayanlara yeni isimler katıldı. Merkezin Sorumlusu Ali Daştan’ı ziyaret edenler arasında ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç da yer aldı. Teşekkür mesajı… Erkılıç, hastaneyle ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: “Bir dizi sağlık hizmeti için birkaç gün birimlerinde bulunduğum Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Başhekim Op. Dr. Burhan Kurtuluş yönetiminde vatandaşlara başarılı ve kaliteli bir hizmet sunduğunu gördüm. Bu hizmetten faydalanmış biri olarak, başta Başhekim Sayın Burhan Kurtuluş olmak üzere; saygıdeğer hocalar; Prof. Dr. İbrahim Hakan Güllü, Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu, Dr. Ufuk Öztürk ve Uzm. Dr. Selda Pelin Kartal ile tetkik ve tahlil alanında hizmet sunan tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engeli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a da yürüttüğü önemli görevde başarılar diliyorum.”
Başkent Ankara’nın en köklü sağlık kurumlarından biri olan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şifa dağıtmaya devam ediyor.

ANKHABER

Başhekim Burhan Kurtuluş yönetiminde, Başhekim Yardımcısı M. Fikret Serin, Dr. Ali Yalçındağ, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz, Mali Hizmetler Müdürü İsa Kayhan, Destek ve Kalite Müdürü Orhan Pehlivan ile diğer birim ve bölüm sorumlularından oluşan geniş bir ekip sağlık çalışanlarından oluşan kadro; Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde derdine derman arayan insanlara fedakarca hizmet etmeyi sürdürüyor.

Sağlıkçıların en önemli isteği

Hastane çalışanlarının en önemli isteği, sağlıkçılara uygulanan ve hiç hak etmedikleri saldırıların bitmesi.

Şiddet ve tacizin moral bozduğunu, verilen hizmetin aksamasına ve kalitesinin düşmesine sebep olduğunu belirten sağlıkçılar, özellikle pandemi sırasında çok zor koşullarda çalıştıklarını hatırlatarak herkesten destek ve anlayış bekliyor.

Engelli Danışma Merkezi

Bu arada, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan Engeli Danışma Merkezi de, Ali Daştan’ın sorumluluğunda hizmet sunmaya devam ediyor.

Hastane yönetiminin onayı ile kuruluşunun ardından pek çok ziyarete sahne olan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engeli Danışma Merkezi’ne uğrayanlara yeni isimler katıldı.

Merkezin Sorumlusu Ali Daştan’ı ziyaret edenler arasında ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç da yer aldı.

Teşekkür mesajı…

Erkılıç, hastaneyle ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Bir dizi sağlık hizmeti için birkaç gün birimlerinde bulunduğum Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Başhekim Op. Dr. Burhan Kurtuluş yönetiminde vatandaşlara başarılı ve kaliteli bir hizmet sunduğunu gördüm. Bu hizmetten faydalanmış biri olarak, başta Başhekim Sayın Burhan Kurtuluş olmak üzere; saygıdeğer hocalar; Prof. Dr. İbrahim Hakan Güllü, Prof. Dr. Hikmet Topaloğlu, Dr. Ufuk Öztürk ve Uzm. Dr. Selda Pelin Kartal ile tetkik ve tahlil alanında hizmet sunan tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engeli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a da yürüttüğü önemli görevde başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.