İlimin ve Bilimin Yuvası Endemik Vadi

Yerel 06.11.2023 - 12:15, Güncelleme: 06.11.2023 - 12:15
 

İlimin ve Bilimin Yuvası Endemik Vadi

Sosyal, kültürel ve bilimsel gezilerin adresi olan Endemik Vadi, Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümü öğrencileri Biyolojik çeşitlilik farkındalık eğitimine ev sahipliği yaptı.
Pursaklar Belediyesi tarafından hizmet veren Ankara’nın kültürel mirasına sahip çıkılan endemik bitki ve endemik hayvanlar başta olmak üzere çeşitli hayvan türlerinin bulunduğu Endemik Vadi’ye, ülke genelindeki ilk, orta, lise okulları ve lisans eğitimi gören öğrencilerin ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Endemik Vadi’nin üniversite öğrencilerine Ankara’nın doğal mirası olan endemik bitkileri yakından inceleme fırsatı sunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümü öğrencileri ile Endemik Vadimiz de bir araya geldik. Biyolojik çeşitlilik farkındalık eğitimi tamda arzuladığımız gibi açık alanda ve yerinde gerçekleşti. Ülkemizde eşi ve benzeri olmayan Endemik Vadimizin ilimin ve bilimin yuvası olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Vadimizde yapılan bilimsel çalışmalar, gelecekteki nesillere daha iyi bir Dünya bırakmak adına önemli bir adım olarak görüyoruz. İnşallah Endemik Vadimiz bilimin ışığı ile parlamaya devam edecek’’ dedi. Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümü öğrencileri,Ankara’nın endemik bitkilerine ev sahipliği yapan Endemik Vadi’yi ziyaretlerinde biyolojik çeşitlilik üzerine incelemelerde bulunarak, bilimsel çalışmalara imza atarken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin öğrencilerin çalışmalarını yakından takip etti.
Sosyal, kültürel ve bilimsel gezilerin adresi olan Endemik Vadi, Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümü öğrencileri Biyolojik çeşitlilik farkındalık eğitimine ev sahipliği yaptı.

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmet veren Ankara’nın kültürel mirasına sahip çıkılan endemik bitki ve endemik hayvanlar başta olmak üzere çeşitli hayvan türlerinin bulunduğu Endemik Vadi’ye, ülke genelindeki ilk, orta, lise okulları ve lisans eğitimi gören öğrencilerin ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

Endemik Vadi’nin üniversite öğrencilerine Ankara’nın doğal mirası olan endemik bitkileri yakından inceleme fırsatı sunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümü öğrencileri ile Endemik Vadimiz de bir araya geldik. Biyolojik çeşitlilik farkındalık eğitimi tamda arzuladığımız gibi açık alanda ve yerinde gerçekleşti. Ülkemizde eşi ve benzeri olmayan Endemik Vadimizin ilimin ve bilimin yuvası olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Vadimizde yapılan bilimsel çalışmalar, gelecekteki nesillere daha iyi bir Dünya bırakmak adına önemli bir adım olarak görüyoruz. İnşallah Endemik Vadimiz bilimin ışığı ile parlamaya devam edecek’’ dedi.

Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümü öğrencileri,Ankara’nın endemik bitkilerine ev sahipliği yapan Endemik Vadi’yi ziyaretlerinde biyolojik çeşitlilik üzerine incelemelerde bulunarak, bilimsel çalışmalara imza atarken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin öğrencilerin çalışmalarını yakından takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.