İÇASİFED ve üye derneklerden depremzedelere hayati yardımlar

Güncel 12.02.2023 - 19:14, Güncelleme: 12.02.2023 - 19:14
 

İÇASİFED ve üye derneklerden depremzedelere hayati yardımlar

Örnek yardım içeriği ve yöntemi için İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt’a deprem bölgesinden teşekkür mesajı gelirken Federasyon üyesi YATSİAD da jeneratör gönderiyor. Diğer derneklerin yardımları da bölgeye ulaştırılıyor.
ANKHABER İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED), 7.7 ve 7.6’lık depremlerle peş peşe sarsılarak büyük yıkım ve can kaybı yaşanan bölgeye hayati ihtiyaç malzemeleri göndermeye devam ediyor. Yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine kadar ulaştırılması ve bölgede en çok gereksinim duyulan araç gereçlerden oluşması sağlanan desteği örnek hale getiriyor. OSB VE AHMET KURT’A TEŞEKKÜR İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, yardım ve dağıtım ile ilgili olarak yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı: “Az önce Samandağ Hıdırbey Köyü Muhtarı Selahattin Yeter aradı. Yapılan yardımlar için OSB'ye teşekkür etti.  Yardım paketlerinin içeriği, gıda malzemelerinin markalı ve düzgün ambalajlanmış olması, ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar gidilerek tek tek dağıtılması konularından duyduğu sevinci ve memnuniyeti paylaştı.” YILDIRAY YOLDAR VE YATSİAD İÇASİFED Yönetim Kurulu Üyesi, Yatırımcı ve Sanayici İş İnsanları Derneği (YATSİAD) Başkanı Yıldıray Yoldar da yaptıkları yardımı ANKHABER aracılığıyla duyurdu. Yoldar, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere hazırlanan (Pazartesi / yarın yola çıkacak) jeneratörlerin fotoğraflarını paylaştı. İÇASİFED üyesi OSİAD, AKSİAD, ANGİKAD ve diğer dernekler de depremzedelere yardım göndermeye ve kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.
Örnek yardım içeriği ve yöntemi için İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt’a deprem bölgesinden teşekkür mesajı gelirken Federasyon üyesi YATSİAD da jeneratör gönderiyor. Diğer derneklerin yardımları da bölgeye ulaştırılıyor.

ANKHABER

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED), 7.7 ve 7.6’lık depremlerle peş peşe sarsılarak büyük yıkım ve can kaybı yaşanan bölgeye hayati ihtiyaç malzemeleri göndermeye devam ediyor.

Yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine kadar ulaştırılması ve bölgede en çok gereksinim duyulan araç gereçlerden oluşması sağlanan desteği örnek hale getiriyor.

OSB VE AHMET KURT’A TEŞEKKÜR

İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, yardım ve dağıtım ile ilgili olarak yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

“Az önce Samandağ Hıdırbey Köyü Muhtarı Selahattin Yeter aradı. Yapılan yardımlar için OSB'ye teşekkür etti.  Yardım paketlerinin içeriği, gıda malzemelerinin markalı ve düzgün ambalajlanmış olması, ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar gidilerek tek tek dağıtılması konularından duyduğu sevinci ve memnuniyeti paylaştı.”

YILDIRAY YOLDAR VE YATSİAD

İÇASİFED Yönetim Kurulu Üyesi, Yatırımcı ve Sanayici İş İnsanları Derneği (YATSİAD) Başkanı Yıldıray Yoldar da yaptıkları yardımı ANKHABER aracılığıyla duyurdu.

Yoldar, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere hazırlanan (Pazartesi / yarın yola çıkacak) jeneratörlerin fotoğraflarını paylaştı.

İÇASİFED üyesi OSİAD, AKSİAD, ANGİKAD ve diğer dernekler de depremzedelere yardım göndermeye ve kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.