İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt’un baba acısı

Güncel 04.09.2022 - 23:17, Güncelleme: 04.09.2022 - 23:17
 

İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt’un baba acısı

Bir süredir rahatsız olan Selahattin Kurt vefat etti.
ANKHABER /  İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt’un Babası vefat etti. Bir süredir rahatsız olan ve son günlerde durumu ağırlaşan Selahattin Kurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, babası Selahattin Kurt’un vefat haberini, “Babam Selahattin Kurt Hakkın rahmetine kavuştu.” Paylaşımı ile duyurdu. ANKHABER olarak, özellikle son üç gündür rahatsızlığı artan ve hastanede tedavi görmesine rağmen durumunda bir düzelme olmayan merhum Selahattin Kurt’a rahmet, babasını kaybeden İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.
Bir süredir rahatsız olan Selahattin Kurt vefat etti.

ANKHABER / 

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Ahmet Kurt’un Babası vefat etti.

Bir süredir rahatsız olan ve son günlerde durumu ağırlaşan Selahattin Kurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt, babası Selahattin Kurt’un vefat haberini, “Babam Selahattin Kurt Hakkın rahmetine kavuştu.” Paylaşımı ile duyurdu.

ANKHABER olarak, özellikle son üç gündür rahatsızlığı artan ve hastanede tedavi görmesine rağmen durumunda bir düzelme olmayan merhum Selahattin Kurt’a rahmet, babasını kaybeden İÇASİFED Genel Başkanı Ahmet Kurt ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.