İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Anadolu basını ile internet medyasının sorunlarını görüştü

Yerel 12.06.2023 - 13:25, Güncelleme: 12.06.2023 - 13:25
 

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Anadolu basını ile internet medyasının sorunlarını görüştü

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu hafta sonu Kırıkkale’de toplandı.
Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyetinin organize ettiği toplantıda İGF federasyonu yönetim kurulu yeni dönem faaliyetlerine ilişkin yol haritası belirlendi. İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Osman Hakan Kiracı’nın başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Anadolu basını ile internet medyasının sorunları da ele alınıp değerlendirildi. TOPLATIYA KATILANLAR Toplantıya İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı’nın yanı sıra Federasyon yönetiminde yer alan İGF Genel başkan vekili ve Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, İGF genel başkan yardımcılarından Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Düzgün ile Nevşehir Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Genel Sekreter ve Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Bilal Bölükbaş, İGF genel saymanı  ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vekili Lokman Koyuncuoğlu, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan ile İGF Denetleme kurulu başkanı ve Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay  katıldı. KIRIKKALE’Yİ TANITIM GEZİSİ Toplantı sonrasında Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, İGF yönetimindeki konuk gazeteciler için Kırıkkale ilinin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtan bir gezi programı düzenledi. Bu arada Kırıkkale’de tertip edilen uluslararası Road Race bisiklet turnuvasına davet edilen konuk gazeteciler bisiklet yarışını da izlediler. İGF Genel Başkanı Osman Hakan Kiracı, Kırıkkale programının oldukça verimli geçtiğini ve bundan sonraki toplantının Niğde’de düzenleneceğini belirterek organizasyonu gerçekleştiren Kırıkkale MGC Başkanı Cengiz Selci’ye teşekkür etti.
İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu hafta sonu Kırıkkale’de toplandı.

Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyetinin organize ettiği toplantıda İGF federasyonu yönetim kurulu yeni dönem faaliyetlerine ilişkin yol haritası belirlendi. İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Osman Hakan Kiracı’nın başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Anadolu basını ile internet medyasının sorunları da ele alınıp değerlendirildi.

TOPLATIYA KATILANLAR

Toplantıya İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı’nın yanı sıra Federasyon yönetiminde yer alan İGF Genel başkan vekili ve Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, İGF genel başkan yardımcılarından Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Düzgün ile Nevşehir Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Genel Sekreter ve Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Bilal Bölükbaş, İGF genel saymanı  ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vekili Lokman Koyuncuoğlu, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan ile İGF Denetleme kurulu başkanı ve Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay  katıldı.

KIRIKKALE’Yİ TANITIM GEZİSİ

Toplantı sonrasında Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, İGF yönetimindeki konuk gazeteciler için Kırıkkale ilinin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtan bir gezi programı düzenledi. Bu arada Kırıkkale’de tertip edilen uluslararası Road Race bisiklet turnuvasına davet edilen konuk gazeteciler bisiklet yarışını da izlediler. İGF Genel Başkanı Osman Hakan Kiracı, Kırıkkale programının oldukça verimli geçtiğini ve bundan sonraki toplantının Niğde’de düzenleneceğini belirterek organizasyonu gerçekleştiren Kırıkkale MGC Başkanı Cengiz Selci’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.