Hoy-Tur 54. yılını Renkler Gecesi ile kutladı

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 10.06.2024 - 12:00, Güncelleme: 10.06.2024 - 12:00
 

Hoy-Tur 54. yılını Renkler Gecesi ile kutladı

Ülkemizin en eski halk dansları topluluklarından biri olan Hoy-Tur, 54. yılını özel bir programla kutladı. Renkler Gecesi isimli gösteriyle izleyenlere görsel bir şov sunan Hoy-Tur'un sahnesine 200'den fazla dansçı katıldı.
Türkiye’nin en köklü ve en eski halk dansları topluluklarından birisi olan Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu Renkler Gecesi gösterisiyle izleyicilerden büyük beğeni aldı.  Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu 54. Yılını Renkler Gecesi gösterisi ile kutladı. MEB Şura Salonunda gerçekleşen gösteri izleyicilerden büyük beğeni aldı.  1970 yılından bu yana kültürleri yaşatıyor Kurulduğu 1970 yılından bu yana Anadolu kültürlerini danslarıyla harmanlayan Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu sergilediği performansla MEB Şura Salonunu dolduran izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Yıldızlar, Gençler ve Yetişkinler kategorilerinde 200’den fazla dansçının sahne aldığı gecede, Anadolu kültürünün birbirinden farklı ve renkli esintileri sanatseverlerle buluştu. Kurulduğu günden bu yana Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarına imza atan Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu yeni dansçı adaylarıyla yeni başarılara adım atmaya hazırlanıyor.
Ülkemizin en eski halk dansları topluluklarından biri olan Hoy-Tur, 54. yılını özel bir programla kutladı. Renkler Gecesi isimli gösteriyle izleyenlere görsel bir şov sunan Hoy-Tur'un sahnesine 200'den fazla dansçı katıldı.

Türkiye’nin en köklü ve en eski halk dansları topluluklarından birisi olan Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu Renkler Gecesi gösterisiyle izleyicilerden büyük beğeni aldı. 

Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu 54. Yılını Renkler Gecesi gösterisi ile kutladı. MEB Şura Salonunda gerçekleşen gösteri izleyicilerden büyük beğeni aldı. 

1970 yılından bu yana kültürleri yaşatıyor

Kurulduğu 1970 yılından bu yana Anadolu kültürlerini danslarıyla harmanlayan Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu sergilediği performansla MEB Şura Salonunu dolduran izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Yıldızlar, Gençler ve Yetişkinler kategorilerinde 200’den fazla dansçının sahne aldığı gecede, Anadolu kültürünün birbirinden farklı ve renkli esintileri sanatseverlerle buluştu.

Kurulduğu günden bu yana Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarına imza atan Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu yeni dansçı adaylarıyla yeni başarılara adım atmaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.