Hoş Seda Korosu'ndan muhteşem konser

Kültür-Sanat 09.05.2024 - 12:39, Güncelleme: 09.05.2024 - 12:39
 

Hoş Seda Korosu'ndan muhteşem konser

Antalya’da yaşayan orta yaş gurubunun oluşturduğu Türk Sanat Müziği korosu muhteşem konseriyle sevenlerine fevkalade bir akşam yaşattı.
Konyaaltı Belediyesi Feslikan salonunu dolduran müzik severleriyle buluşan “Hoş Seda” koro ekibinin TRT terbiyesi ve disiplininde sunum yapması herkesin takdirini topladı. Koro sorumlusu gazeteci Ümit Kuruüzüm, 2023 yılı çalışmalarını bu konserle noktaladıklarını belirterek ”İnşallah önümüzdeki yıl daha geniş salonlarda daha kalabalık izleyiciyle buluşacağız. İlgili kurumların bizlere gösterdiği yardım ve destekleri için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. Feslikan salonundaki konserin sunumunu Hacer Aras yaparken koro şefi Hayati Göver’in başarılı yönetimiyle Kürdili Hicazkar’dan-Peşreve, geçiş taksimleriyle rast –uşak makamlarıyla solistlerin bireysel yetenekli sesleri geceye damga vurdu. 600 kişilik salonu dolduran müzikseverler arasında Asmalı konak Huzurevi sakinleri de yer aldı ve hareketli şarkılara tempo tuttular.  Gazeteci Ümit Kuruüzümün sorumlusu olduğu “Hoş Seda” korosunun konseri alkış aldı. Ümit Kuruüzüm bireysel şarkılarıyla herkesi mest etti.
Antalya’da yaşayan orta yaş gurubunun oluşturduğu Türk Sanat Müziği korosu muhteşem konseriyle sevenlerine fevkalade bir akşam yaşattı.

Konyaaltı Belediyesi Feslikan salonunu dolduran müzik severleriyle buluşan “Hoş Seda” koro ekibinin TRT terbiyesi ve disiplininde sunum yapması herkesin takdirini topladı.

Koro sorumlusu gazeteci Ümit Kuruüzüm, 2023 yılı çalışmalarını bu konserle noktaladıklarını belirterek ”İnşallah önümüzdeki yıl daha geniş salonlarda daha kalabalık izleyiciyle buluşacağız. İlgili kurumların bizlere gösterdiği yardım ve destekleri için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
Feslikan salonundaki konserin sunumunu Hacer Aras yaparken koro şefi Hayati Göver’in başarılı yönetimiyle Kürdili Hicazkar’dan-Peşreve, geçiş taksimleriyle rast –uşak makamlarıyla solistlerin bireysel yetenekli sesleri geceye damga vurdu.
600 kişilik salonu dolduran müzikseverler arasında Asmalı konak Huzurevi sakinleri de yer aldı ve hareketli şarkılara tempo tuttular. 

Gazeteci Ümit Kuruüzümün sorumlusu olduğu “Hoş Seda” korosunun konseri alkış aldı.


Ümit Kuruüzüm bireysel şarkılarıyla herkesi mest etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.