'Her 10 Kasım anıyoruz, arıyoruz.."

Güncel 09.11.2023 - 16:14, Güncelleme: 09.11.2023 - 16:14
 

'Her 10 Kasım anıyoruz, arıyoruz.."

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılı nedeniyle "10 Kasım" mesajı yayımladı.
Özaslan'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Kurtuluş Mücadelemizin önderi, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde özlem, şükran ve minnet duygularıyla anıyoruz. Büyük Önder Atatürk, milletimizin bağımsızlık uğruna vazgeçilmez kararlılığını arkasına alarak Türkiye Cumhuriyetini kurmuş, Milli Mücadeleye önderlik ederek, Türk Milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Büyük Atatürk’ün yolundan giden bizlere düşen görev de yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır. Bu nedenle 10 Kasımlar matem günü değildir artık. 10 Kasımları aydınlık geleceğimize yönelik atılımlarımızın esin kaynağı olarak görmemiz gerekiyor. Atatürk’e saygının gereğinin bu olduğuna, O’nun manevi huzuruna ancak bu şekilde başımız dik alnımız açık olarak çıkabileceğimize inanıyoruz. Bizler Ankaralılar ve Seymenler olarak, 27 Aralık 1919’da Mustafa Kemal ile çıktığımız yolda, bugün de Büyük Önderin ilke ve devrimleri ışığında kararlılıkla yürüyoruz. En büyük Hemşehrimizin Atatürk olduğuna ve büyük liderin sonsuza dek bir Ankaralı olarak Ankara’da kalacağına inanarak gönlümüzü ferah tutuyoruz. Büyük Önder sonsuza dek, Rasattepe’de, Anıtkabir’de, Ankara’nın Kalbinde, Türkiye’nin Kalbi Ankara’da huzur içinde yatacaktır…"
Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılı nedeniyle "10 Kasım" mesajı yayımladı.

Özaslan'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Kurtuluş Mücadelemizin önderi, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde özlem, şükran ve minnet duygularıyla anıyoruz.

Büyük Önder Atatürk, milletimizin bağımsızlık uğruna vazgeçilmez kararlılığını arkasına alarak Türkiye Cumhuriyetini kurmuş, Milli Mücadeleye önderlik ederek, Türk Milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Büyük Atatürk’ün yolundan giden bizlere düşen görev de yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır. Bu nedenle 10 Kasımlar matem günü değildir artık.

10 Kasımları aydınlık geleceğimize yönelik atılımlarımızın esin kaynağı olarak görmemiz gerekiyor. Atatürk’e saygının gereğinin bu olduğuna, O’nun manevi huzuruna ancak bu şekilde başımız dik alnımız açık olarak çıkabileceğimize inanıyoruz.

Bizler Ankaralılar ve Seymenler olarak, 27 Aralık 1919’da Mustafa Kemal ile çıktığımız yolda, bugün de Büyük Önderin ilke ve devrimleri ışığında kararlılıkla yürüyoruz.

En büyük Hemşehrimizin Atatürk olduğuna ve büyük liderin sonsuza dek bir Ankaralı olarak Ankara’da kalacağına inanarak gönlümüzü ferah tutuyoruz.

Büyük Önder sonsuza dek, Rasattepe’de, Anıtkabir’de, Ankara’nın Kalbinde, Türkiye’nin Kalbi Ankara’da huzur içinde yatacaktır…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.