Hayri Çağır, Engelli Merkezini ziyaret etti

Çalışma Hayatı (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 22:06, Güncelleme: 14.06.2022 - 20:35
 

Hayri Çağır, Engelli Merkezini ziyaret etti

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezine ziyaretler sürüyor...
ANKHABER Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezini ziyaret edenler arasına Çorum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve Başkent Ankara Meclisi Genel Başkan Vekili Hayri Çağır ile oğlu Avukat Ahmet Taha da katıldı. Engelli Danışma Merkezi Başkanı Ali Daştan, ziyaret dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, “Merkezimize yapılan ziyaretler, sağlanan destekler bizlere güç ve moral veriyor” dedi. Ali Daştan şunları söyledi: “Çorum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve Başkent Ankara Meclisi Genel Başkan Vekili Hayri Çağır ile oğlu Avukat Ahmet Taha beyler ziyaretimize geldi. Hem taziyelerini hem de hayırlı olsun temennilerini iletmek üzere Merkezimize gelen değerli Başkanımıza ve oğluna yönetimimiz adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”
Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezine ziyaretler sürüyor...

ANKHABER

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezini ziyaret edenler arasına Çorum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve Başkent Ankara Meclisi Genel Başkan Vekili Hayri Çağır ile oğlu Avukat Ahmet Taha da katıldı.

Engelli Danışma Merkezi Başkanı Ali Daştan, ziyaret dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, “Merkezimize yapılan ziyaretler, sağlanan destekler bizlere güç ve moral veriyor” dedi. Ali Daştan şunları söyledi: “Çorum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve Başkent Ankara Meclisi Genel Başkan Vekili Hayri Çağır ile oğlu Avukat Ahmet Taha beyler ziyaretimize geldi. Hem taziyelerini hem de hayırlı olsun temennilerini iletmek üzere Merkezimize gelen değerli Başkanımıza ve oğluna yönetimimiz adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.