Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi İçin Başvurular Başladı

Yerel 05.12.2023 - 14:27, Güncelleme: 05.12.2023 - 14:27
 

Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi İçin Başvurular Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için kayıt süreci başladı. Merkeze kayıt için aileler, 4-29 Aralık 2023 tarihine kadar “https://cocuketkinlikmerkezleri.ankara.bel.tr/” adresinde yer alan formu doldurarak başvuruda bulunabilecek.
    Ailelerin çocuklarını güvenerek teslim edeceği merkezlerin sayısını her geçen gün artıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, Haymana’da bulunanÇocuk Etkinlik Merkezi için kayıt sürecini başlattı.     Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı bünyesinde hizmet veren merkezlerden Başkentte sosyal yardım alan ailelerin çocukları da dâhil olmak üzere 36-66 aylık çocukları yararlanabiliyor.   BAŞVURU TARİHLERİ: 4-29 ARALIK 2023 Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü; Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için başvuruları online ortamda almaya başladı. Başvuruda bulunmak isteyen veliler, 29 Aralık 2023tarihine kadar “https://cocuketkinlikmerkezleri.ankara.bel.tr/” adresinde yer alan formu doldurarak başvuruda bulunabilecek. Veliler “0312 507 36 20” numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirler.   36-66 AYLIKÇOCUKLARA HİZMET VERİLİYOR Çocuk Etkinlik Merkezlerinde grup sorumluları, yardımcı bakım elemanları ve uzman personel kadrosuyla 36-66 ay arası çocuklara hizmet veriliyor. 07.30-18.00 saatleri arasında açık olan merkezlerde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi öğünüyle sağlıklı beslenme programı uygulanıyor. Çocukların yaş gruplarına uygun etkinlik sınıfları, oyun odası, sağlık odası, dış oyun alanları ve yemekhane bulunuyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için kayıt süreci başladı. Merkeze kayıt için aileler, 4-29 Aralık 2023 tarihine kadar “https://cocuketkinlikmerkezleri.ankara.bel.tr/” adresinde yer alan formu doldurarak başvuruda bulunabilecek.

    Ailelerin çocuklarını güvenerek teslim edeceği merkezlerin sayısını her geçen gün artıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, Haymana’da bulunanÇocuk Etkinlik Merkezi için kayıt sürecini başlattı.

    Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı bünyesinde hizmet veren merkezlerden Başkentte sosyal yardım alan ailelerin çocukları da dâhil olmak üzere 36-66 aylık çocukları yararlanabiliyor.

 

BAŞVURU TARİHLERİ: 4-29 ARALIK 2023

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü; Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için başvuruları online ortamda almaya başladı.

Başvuruda bulunmak isteyen veliler, 29 Aralık 2023tarihine kadar “https://cocuketkinlikmerkezleri.ankara.bel.tr/” adresinde yer alan formu doldurarak başvuruda bulunabilecek. Veliler “0312 507 36 20” numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirler.

 

36-66 AYLIKÇOCUKLARA HİZMET VERİLİYOR

Çocuk Etkinlik Merkezlerinde grup sorumluları, yardımcı bakım elemanları ve uzman personel kadrosuyla 36-66 ay arası çocuklara hizmet veriliyor.

07.30-18.00 saatleri arasında açık olan merkezlerde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi öğünüyle sağlıklı beslenme programı uygulanıyor. Çocukların yaş gruplarına uygun etkinlik sınıfları, oyun odası, sağlık odası, dış oyun alanları ve yemekhane bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.