Haydi Ankaralılar, Yozgat Tanıtım Günleri’ne!

Kültür-Sanat 25.10.2022 - 01:59, Güncelleme: 25.10.2022 - 01:59
 

Haydi Ankaralılar, Yozgat Tanıtım Günleri’ne!

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, başta Ankara’dakiler olmak üzere tüm hemşehrilerini ve Başkente yaşayanları bu güzel etkinliğe davet etti.
ANKHABER Başkent Ankara’da Yozgat Tanıtım Günleri heyecanı ve hareketliliği yaşanıyor. Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından 27-30 Ekim tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan ‘Yozgat Tanıtım Günleri’, kadim Anadolu kentinin Ankara’ya, Türkiye’ye, dünyaya tanıtımına vesile olacak. Artık aksamayacak… Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, başta Ankara’dakiler olmak üzere tüm hemşehrilerini ve Başkente yaşayanları bu güzel etkinliğe davet etti. Ankara’da en fazla etkinlik düzenleyen ve en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını belirten Ahmet Koç, geleneksel bir hal alan ancak virüs salgını başta olmak üzere çeşitli sebeplerle bir süredir düzenlenemeyen Yozgat Tanıtım Günleri’nin bundan sonra her yıl düzenleneceğini söyledi. Ahmet Koç’un açıklaması Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, yaptığı açıklamada,  27-28-29-30 Ekim tarihleri arasında gurbetle sılayı buluşturacaklarını ifade ederek, “Yozgat Tanıtım Günleri”ni Ankara’da yoğun katılım ve zengin içerikle gerçekleştirmek istediklerini kaydetti. Her köşesinin güzelliklerle dolu olduğu hatırlattığı Yozgat’ın tanıtımını Ankara’dan tüm dünyaya yaparken, birlik ve dayanışma ruhunu da pekiştirmek istediklerini dile getiren Ahmet Koç, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Heyecan içerisindeyiz” “Yozgat’ımızın tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra, lezzetlerini, vatansever insanının duygu dünyasını ülkemizin kalbinden tüm cihana yansıtma gayesi ile bir araya geleceğiz. İl merkezi, ilçe, belde, köy hatta en küçük mezradaki potansiyelinin dahi temsil bulacağı anlamlı programda devletimizin kıymetli büyükleri, bürokrasi, iş dünyası, sivil toplum teşkilatları da bizleri yalnız bırakmayacaklar. Yoğun bir mesai ve gayretle hazırlıkları tamamlanan Yozgat Tanıtım Günleri’nde, kadim şehrimizin müstesna varlıklarını tanıtacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” Etkinliğe davet vurgusu Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, paylaşımında, “Ankara Yozgat Tanıtım Günleri’nde sağlık ve sıhhatle buluşmayı ümit ediyor, siz kıymetli hemşehrilerimi bu önemli buluşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, başta Ankara’dakiler olmak üzere tüm hemşehrilerini ve Başkente yaşayanları bu güzel etkinliğe davet etti.

ANKHABER

Başkent Ankara’da Yozgat Tanıtım Günleri heyecanı ve hareketliliği yaşanıyor.

Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından 27-30 Ekim tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan ‘Yozgat Tanıtım Günleri’, kadim Anadolu kentinin Ankara’ya, Türkiye’ye, dünyaya tanıtımına vesile olacak.

Artık aksamayacak…

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, başta Ankara’dakiler olmak üzere tüm hemşehrilerini ve Başkente yaşayanları bu güzel etkinliğe davet etti.

Ankara’da en fazla etkinlik düzenleyen ve en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını belirten Ahmet Koç, geleneksel bir hal alan ancak virüs salgını başta olmak üzere çeşitli sebeplerle bir süredir düzenlenemeyen Yozgat Tanıtım Günleri’nin bundan sonra her yıl düzenleneceğini söyledi.

Ahmet Koç’un açıklaması

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, yaptığı açıklamada,  27-28-29-30 Ekim tarihleri arasında gurbetle sılayı buluşturacaklarını ifade ederek, “Yozgat Tanıtım Günleri”ni Ankara’da yoğun katılım ve zengin içerikle gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.

Her köşesinin güzelliklerle dolu olduğu hatırlattığı Yozgat’ın tanıtımını Ankara’dan tüm dünyaya yaparken, birlik ve dayanışma ruhunu da pekiştirmek istediklerini dile getiren Ahmet Koç, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Heyecan içerisindeyiz”

“Yozgat’ımızın tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra, lezzetlerini, vatansever insanının duygu dünyasını ülkemizin kalbinden tüm cihana yansıtma gayesi ile bir araya geleceğiz. İl merkezi, ilçe, belde, köy hatta en küçük mezradaki potansiyelinin dahi temsil bulacağı anlamlı programda devletimizin kıymetli büyükleri, bürokrasi, iş dünyası, sivil toplum teşkilatları da bizleri yalnız bırakmayacaklar. Yoğun bir mesai ve gayretle hazırlıkları tamamlanan Yozgat Tanıtım Günleri’nde, kadim şehrimizin müstesna varlıklarını tanıtacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.”

Etkinliğe davet vurgusu

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, paylaşımında, “Ankara Yozgat Tanıtım Günleri’nde sağlık ve sıhhatle buluşmayı ümit ediyor, siz kıymetli hemşehrilerimi bu önemli buluşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.