‘Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı’ ATO Kongre Merkezi'nde Açıldı

Güncel 23.11.2023 - 13:35, Güncelleme: 23.11.2023 - 13:35
 

‘Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı’ ATO Kongre Merkezi'nde Açıldı

Sema KUMRULU / Atis Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ''Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı'' 22 Kasım 2023 tarihinde ATO Kongre Merkezi'nde açıldı.
  Katılımcı kurum ve kuruluşlarının kendilerini tanıtabilecekleri bir alan oluşturmak amacıyla hazırlanan ''Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim'' Fuarında; Halk Eğitim Merkezleri, ABB Belmek, Çankaya Belediyesi, Bilim Üniversitesi, Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesi, Musa Göçmen Senfoni Orkestrası, Mavi Çizgi Sanat Evi, Ulusal Ajans, Üniversiteler gibi 60'dan fazla katılımcı yer alıyor.   Dört gün sürecek etkinlik boyunca; eğitim ve öğrenme merkezli konferanslar, bilgilendirici paneller, atölyeler ve çeşitli etkinlikler yer alacak.   ''Mavi Çizgi'' Sanat Atölyesi Sanat Eğitmeni Ressam Ferman Aydın fuarla ilgili olarak: ''Ben sanat dalında eğitim verdiğim için fuarda yer alıyorum. İnsanlar, doğumundan ölümüne kadar aktif olarak eğitim hayatının içinde oluyor  Burada ki temel amaç: bireylerin eğitimle olan bağları. Yabancı dil, güzellik-estetik uzmanlığı,  edebiyat, sanat, müzik, spor olsun burada tüm alanları temsil eden eğitim kurumları var. Seminerler, toplantılarımız olacak. Hafta sonu kolej öğrencileri gelecek. 7'den 77'ye her yaş kesiminden yurtaşın katılabileceği bir fuar olacak'' ifadelerini kullandı.    Katılımcılar, bu fuarın öğrenmenin sadece okullarla sınırlı olmaktan çıkarıp, hayatın her alanında mümkün olduğu, bunun bir yaşam tarzı olduğunu ziyaretçilerle paylaşacak.   ''Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı'' 26 Kasım Pazar günü sona erecek. Ücretsiz olan fuar, sabah 10.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
Sema KUMRULU / Atis Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ''Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı'' 22 Kasım 2023 tarihinde ATO Kongre Merkezi'nde açıldı.

  Katılımcı kurum ve kuruluşlarının kendilerini tanıtabilecekleri bir alan oluşturmak amacıyla hazırlanan ''Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim'' Fuarında; Halk Eğitim Merkezleri, ABB Belmek, Çankaya Belediyesi, Bilim Üniversitesi, Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesi, Musa Göçmen Senfoni Orkestrası, Mavi Çizgi Sanat Evi, Ulusal Ajans, Üniversiteler gibi 60'dan fazla katılımcı yer alıyor.

  Dört gün sürecek etkinlik boyunca; eğitim ve öğrenme merkezli konferanslar, bilgilendirici paneller, atölyeler ve çeşitli etkinlikler yer alacak.

  ''Mavi Çizgi'' Sanat Atölyesi Sanat Eğitmeni Ressam Ferman Aydın fuarla ilgili olarak: ''Ben sanat dalında eğitim verdiğim için fuarda yer alıyorum. İnsanlar, doğumundan ölümüne kadar aktif olarak eğitim hayatının içinde oluyor  Burada ki temel amaç: bireylerin eğitimle olan bağları. Yabancı dil, güzellik-estetik uzmanlığı,  edebiyat, sanat, müzik, spor olsun burada tüm alanları temsil eden eğitim kurumları var. Seminerler, toplantılarımız olacak. Hafta sonu kolej öğrencileri gelecek. 7'den 77'ye her yaş kesiminden yurtaşın katılabileceği bir fuar olacak'' ifadelerini kullandı.

   Katılımcılar, bu fuarın öğrenmenin sadece okullarla sınırlı olmaktan çıkarıp, hayatın her alanında mümkün olduğu, bunun bir yaşam tarzı olduğunu ziyaretçilerle paylaşacak.

  ''Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı'' 26 Kasım Pazar günü sona erecek. Ücretsiz olan fuar, sabah 10.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.