Hatay Samandağ mesaisi sürüyor

Ankara 24.02.2023 - 11:26, Güncelleme: 24.02.2023 - 11:26
 

Hatay Samandağ mesaisi sürüyor

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Hatay Samandağ’da Mamak Belediyesi Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti... Köse, son depremde oluşan yeni hasarları ve aksaklıkları gidermek için ekiplerin çalıştığını söyledi.
  Mamak Belediyesi, 11 ili etkileyen depremlerin ardından kriz masası oluşturarak bölgede bir Afet Koordinasyon Merkezi kurdu. Hatay’ın Samandağ ilçesinde kurulan Afet Koordinasyon Merkezi’nde, enkaz kaldırma, yıkım, hasar tespit çalışmaları, sıcak yemek dağıtımı, çay çorba ikramları koordine ediliyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de ilk günden bu yana deprem bölgesinde… Hatay’ın Samandağ ilçesinde kurulan Mamak Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Murat Köse çalışmalarla ilgili bilgi aldı, belediye çalışanlarına kolaylıklar diledi. Başkan Murat Köse’ye Mamak Belediyesi Meclis Üyesi Şükrü Taylan Darıcıoğlu da eşlik etti. “Fedakar Personelimize Teşekkür Ediyorum” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  “Samandağ İlçesinde Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdik. Vatandaşlarımıza destek için buradayız.Yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Samandağ’da son gerçekleşen deprem sonucu oluşan yeni hasarları ve aksaklıkları gidermek için hummalı bir çalışma yapılıyor. Deprem bölgesinde görev yapan fedakâr personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Hatay Samandağ’da Mamak Belediyesi Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti... Köse, son depremde oluşan yeni hasarları ve aksaklıkları gidermek için ekiplerin çalıştığını söyledi.

 

Mamak Belediyesi, 11 ili etkileyen depremlerin ardından kriz masası oluşturarak bölgede bir Afet Koordinasyon Merkezi kurdu. Hatay’ın Samandağ ilçesinde kurulan Afet Koordinasyon Merkezi’nde, enkaz kaldırma, yıkım, hasar tespit çalışmaları, sıcak yemek dağıtımı, çay çorba ikramları koordine ediliyor.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de ilk günden bu yana deprem bölgesinde… Hatay’ın Samandağ ilçesinde kurulan Mamak Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Murat Köse çalışmalarla ilgili bilgi aldı, belediye çalışanlarına kolaylıklar diledi. Başkan Murat Köse’ye Mamak Belediyesi Meclis Üyesi Şükrü Taylan Darıcıoğlu da eşlik etti.

“Fedakar Personelimize Teşekkür Ediyorum”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  “ Samandağ İlçesinde Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdik. Vatandaşlarımıza destek için buradayız.Yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Samandağ’da son gerçekleşen deprem sonucu oluşan yeni hasarları ve aksaklıkları gidermek için hummalı bir çalışma yapılıyor. Deprem bölgesinde görev yapan fedakâr personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.