HANDE ÖZTÜRK: ANGİKAD depremzedelere su, ekmek, un, yağmurluk, giyim, gıda, ilaç, medikal ve ameliyathane malzemeleri gönderdi

Güncel 14.02.2023 - 13:00, Güncelleme: 14.02.2023 - 13:22
 

HANDE ÖZTÜRK: ANGİKAD depremzedelere su, ekmek, un, yağmurluk, giyim, gıda, ilaç, medikal ve ameliyathane malzemeleri gönderdi

Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hande Öztürk, konuyla ilgili değerlendirmesinde, yardım faaliyetlerinin sürdüğünü belirterek katkı sunanlara teşekkür etti.
ANKHABER Türkiye, depremlerin yarattığı can kayıpları ve yıkımlarla oluşan büyük acıyı dindirmek, ortaya çıkan olumsuzlukları gidermek, depremzedelerin tedavi, beslenme ve barınma gereksinimlerini karşılamak için seferber olmuş durumda. 12 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremler 10 kentimizde büyük can ve mal kayıplarına neden oldu. Yardıma koşanlar arasında İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) üyesi Girişimci İş Kadınları Derneği ANGİKAD da yerini alarak bölgeye çeşitli ihtiyaç maddeleri gönderdi. Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hande Öztürk, konuyla ilgili değerlendirmesinde, deprem felaketinin açtığı yaraları sarmak için ellerinden gelen her türlü yardımı bölgeye ulaştırmaya çalıştıklarını ve bazılarını ulaştırdıklarını belirterek şunları söyledi: “Tarifsiz, büyük bir acı içerisindeyiz. Sivil toplum kuruluşları insanlar ve toplum vardır. Elbette bireysel çabalar önemli ama bunun yanı sıra her sektörden kurum ve kuruluşun desteği de çok önemli. Biz de ANGİKAD olarak depremzedelere su, ekmek, un, yağmurluk, giyim, gıda, ilaç, medikal ve ameliyathane malzemeleri taşıyan yardım tırları gönderdik. Milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yardım çalışmalarımıza destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan Başkent Ankara ve Türkiye’nin her kentinden sivil toplum kuruluşları deprem bölgesine yardım göndermek içir birbiriyle yarışıyor.  
Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hande Öztürk, konuyla ilgili değerlendirmesinde, yardım faaliyetlerinin sürdüğünü belirterek katkı sunanlara teşekkür etti.

ANKHABER

Türkiye, depremlerin yarattığı can kayıpları ve yıkımlarla oluşan büyük acıyı dindirmek, ortaya çıkan olumsuzlukları gidermek, depremzedelerin tedavi, beslenme ve barınma gereksinimlerini karşılamak için seferber olmuş durumda.

12 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremler 10 kentimizde büyük can ve mal kayıplarına neden oldu.

Yardıma koşanlar arasında İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) üyesi Girişimci İş Kadınları Derneği ANGİKAD da yerini alarak bölgeye çeşitli ihtiyaç maddeleri gönderdi.

Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hande Öztürk, konuyla ilgili değerlendirmesinde, deprem felaketinin açtığı yaraları sarmak için ellerinden gelen her türlü yardımı bölgeye ulaştırmaya çalıştıklarını ve bazılarını ulaştırdıklarını belirterek şunları söyledi:

“Tarifsiz, büyük bir acı içerisindeyiz. Sivil toplum kuruluşları insanlar ve toplum vardır. Elbette bireysel çabalar önemli ama bunun yanı sıra her sektörden kurum ve kuruluşun desteği de çok önemli. Biz de ANGİKAD olarak depremzedelere su, ekmek, un, yağmurluk, giyim, gıda, ilaç, medikal ve ameliyathane malzemeleri taşıyan yardım tırları gönderdik. Milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yardım çalışmalarımıza destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Başkent Ankara ve Türkiye’nin her kentinden sivil toplum kuruluşları deprem bölgesine yardım göndermek içir birbiriyle yarışıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.