Halkbank'ın 'Gordi'si Türk yemeklerini seviyor

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 29.01.2024 - 11:05, Güncelleme: 29.01.2024 - 11:05
 

Halkbank'ın 'Gordi'si Türk yemeklerini seviyor

Günlük hayatında voleybol dışında golf oynadığını söyleyen Gordon Perrin, Türk yemeklerini çok sevdiğini ve Türkçe öğrenmeye çalıştığnı söyledi.
Gordon Perrin, 1989 doğumlu bir Kanada vatandaşı ve smaçör mevkiinde oynayan bir voleybolcu. 2.01 metre boyunda olup 3.58 metreden smaç vurabiliyor ve 3.29 metreye çıkarak blok yapabiliyor. Perrin, sert görünüşüne rağmen neşeli ve eğlenceli bir grup üyesi olarak tanınıyor. Arkadaşlarının deyimiyle, Ankara Kalesi'nde yaşlı bir Ankaralının birlikte oynama davetini geri çevirmeyen ve keyif alan bir kişiliğe sahip. Amerika, Asya ve Avrupa kıtalarında elit voleybol takımlarında yer almanın yanı sıra, "Gordi" takma adıyla birçok şampiyonluk ve 40 bireysel ödül kazanmış. Türkiye'deki ikinci deneyimini Halkbank'ta yaşayan Perrin, voleybola ağabeyi tarafından yönlendirilerek başlamış. Yaşından kaynaklanan yetersizlikleri ağabeyi ile çalışarak gidermiş. Ancak Perrin, büyürken en sevdiği sporun basketbol olduğunu ve NBA'de oynamayı hayal ettiğini belirtiyor. Ancak daha iyi antrenmanlar ve gelişim gördükten sonra voleybola yönelmiş. Ankara'daki kulübü olan Halkbank'ta, Perrin kulübün sıcak bir atmosferi olduğunu ve sadece antrenman ve maçlara odaklanmaları gerektiğini söylüyor. Halkbank'ın güçlü bir ekip olduğunu ve her maça kazanma hedefiyle çıktıklarını vurguluyor. ZAFERLER İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR Şampiyonlar Ligi'ndeki Zaksa eşleşmesine gelince, Perrin, Zaksa'nın şampiyonlar liginde tecrübeli olduğunu ve müsabakaların her iki takım için de zor geçeceğini belirtiyor. Ancak Halkbank'ın iyi hazırlandığını ve zafer için mücadele edeceklerini ifade ediyor. Perrin, takım arkadaşlarıyla iyi anlaştığını ve saha içi ve dışında birbirlerinin arkadaşlığından keyif aldıklarını söylüyor. Takımın en uykucu oyuncularının kendisi ve Micah olduğunu itiraf ediyor. Türk yemeklerini çok sevdiğini belirten Perrin, Türkçe öğrenmeye çalıştığını ve dilin zor olduğunu söylüyor. Günlük yaşamında genellikle voleybol dışında golf oynayarak ve ailesiyle vakit geçirerek günlerini geçiren Perrin, biraz gitar çalabildiğini ve rubik küpünü 40 saniyede çözebildiğini de paylaşıyor. Gençlere tavsiyelerinde, her zaman bir gün kimin daha iyi olduğunu görebileceğimizi ve bu deneyimi yaşayarak öğrenebileceğimizi ifade ediyor.
Günlük hayatında voleybol dışında golf oynadığını söyleyen Gordon Perrin, Türk yemeklerini çok sevdiğini ve Türkçe öğrenmeye çalıştığnı söyledi.

Gordon Perrin, 1989 doğumlu bir Kanada vatandaşı ve smaçör mevkiinde oynayan bir voleybolcu. 2.01 metre boyunda olup 3.58 metreden smaç vurabiliyor ve 3.29 metreye çıkarak blok yapabiliyor.

Perrin, sert görünüşüne rağmen neşeli ve eğlenceli bir grup üyesi olarak tanınıyor. Arkadaşlarının deyimiyle, Ankara Kalesi'nde yaşlı bir Ankaralının birlikte oynama davetini geri çevirmeyen ve keyif alan bir kişiliğe sahip. Amerika, Asya ve Avrupa kıtalarında elit voleybol takımlarında yer almanın yanı sıra, "Gordi" takma adıyla birçok şampiyonluk ve 40 bireysel ödül kazanmış.

Türkiye'deki ikinci deneyimini Halkbank'ta yaşayan Perrin, voleybola ağabeyi tarafından yönlendirilerek başlamış. Yaşından kaynaklanan yetersizlikleri ağabeyi ile çalışarak gidermiş. Ancak Perrin, büyürken en sevdiği sporun basketbol olduğunu ve NBA'de oynamayı hayal ettiğini belirtiyor. Ancak daha iyi antrenmanlar ve gelişim gördükten sonra voleybola yönelmiş.

Ankara'daki kulübü olan Halkbank'ta, Perrin kulübün sıcak bir atmosferi olduğunu ve sadece antrenman ve maçlara odaklanmaları gerektiğini söylüyor. Halkbank'ın güçlü bir ekip olduğunu ve her maça kazanma hedefiyle çıktıklarını vurguluyor.

ZAFERLER İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR

Şampiyonlar Ligi'ndeki Zaksa eşleşmesine gelince, Perrin, Zaksa'nın şampiyonlar liginde tecrübeli olduğunu ve müsabakaların her iki takım için de zor geçeceğini belirtiyor. Ancak Halkbank'ın iyi hazırlandığını ve zafer için mücadele edeceklerini ifade ediyor.

Perrin, takım arkadaşlarıyla iyi anlaştığını ve saha içi ve dışında birbirlerinin arkadaşlığından keyif aldıklarını söylüyor. Takımın en uykucu oyuncularının kendisi ve Micah olduğunu itiraf ediyor. Türk yemeklerini çok sevdiğini belirten Perrin, Türkçe öğrenmeye çalıştığını ve dilin zor olduğunu söylüyor.

Günlük yaşamında genellikle voleybol dışında golf oynayarak ve ailesiyle vakit geçirerek günlerini geçiren Perrin, biraz gitar çalabildiğini ve rubik küpünü 40 saniyede çözebildiğini de paylaşıyor.

Gençlere tavsiyelerinde, her zaman bir gün kimin daha iyi olduğunu görebileceğimizi ve bu deneyimi yaşayarak öğrenebileceğimizi ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.