Halkbank zorlu rövanşta tur hedefliyor

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 27.02.2024 - 10:25, Güncelleme: 27.02.2024 - 10:25
 

Halkbank zorlu rövanşta tur hedefliyor

Halkbank, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Başkent ekibi yarın parkeye çıkıyor
Ankara'yı temsil eden takım, yarın TSİ 22:30'da İtalyan rakibi Cucine Lube CIVITANOVA ile Eurosuole Forum CIVITANOVA MARCHE'de karşılaşacak. İlk maçı 3-1 kaybeden Halkbank, rövanşta 3-0 veya 3-1 galip gelirse altın set oynamaya hak kazanacak. Aksi takdirde, İtalyan ekibi yarı finale yükselecek. Takımın önemli isimleri Earvin Ngapeth ve Yunus Emre Tayaz, Halkbank'ın güçlü olduğunu ve galibiyet için geldiklerini vurguladılar. Yunus Emre Tayaz, Ankara'daki maçı bir talihsizlik olarak gördüklerini belirterek, "Her zaman şansımızı deneyeceğiz ve sahada bize inananlara karşı sorumluluğumuzu hissedeceğiz. Yarı finale yükselmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. Ngapeth ise, "Tur atlamak için buradayız ve bunu tüm Avrupa'ya göstermek istiyoruz. Sahada oyunumuzla konuşacağız ve başarılı olacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Halkbank, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Başkent ekibi yarın parkeye çıkıyor

Ankara'yı temsil eden takım, yarın TSİ 22:30'da İtalyan rakibi Cucine Lube CIVITANOVA ile Eurosuole Forum CIVITANOVA MARCHE'de karşılaşacak. İlk maçı 3-1 kaybeden Halkbank, rövanşta 3-0 veya 3-1 galip gelirse altın set oynamaya hak kazanacak. Aksi takdirde, İtalyan ekibi yarı finale yükselecek.

Takımın önemli isimleri Earvin Ngapeth ve Yunus Emre Tayaz, Halkbank'ın güçlü olduğunu ve galibiyet için geldiklerini vurguladılar. Yunus Emre Tayaz, Ankara'daki maçı bir talihsizlik olarak gördüklerini belirterek, "Her zaman şansımızı deneyeceğiz ve sahada bize inananlara karşı sorumluluğumuzu hissedeceğiz. Yarı finale yükselmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. Ngapeth ise, "Tur atlamak için buradayız ve bunu tüm Avrupa'ya göstermek istiyoruz. Sahada oyunumuzla konuşacağız ve başarılı olacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.