Halkbank set vermeden tam yol ileri

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 25.02.2024 - 17:04, Güncelleme: 25.02.2024 - 17:04
 

Halkbank set vermeden tam yol ileri

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Başkent'i temsil eden Halkbank, Bigadiç Belediye engelini de set vermeden geçerek yoluna devam etti.
Halkbank, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 21. haftasında Bigadiç Belediye'yi 3-0 mağlup ederek Ankara'daki karşılaşmadan galip ayrıldı. Bu sonuçla başkent ekibi, 21 maçta 21 galibiyet elde ederek puanını 59'a çıkardı. Halkbank, galibiyet sayısı ve puan farkıyla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Takım, 26 Şubat'ta CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı için İtalya'ya gidecek. Milli smaçör İzzet Ünver, kazanmaları gereken bir maçı üç puanla aldıkları için memnun olduklarını ifade etti. Ünver, "Burada görevimizi yerine getirdik, şimdi sıra Lube'de. Oraya iddialı ve kararlı bir şekilde gidiyoruz" dedi. MAÇIN KARNESİ: Salon: TVF Z.B. Voleybol Salonu Hakemler: Tolgacan Dinçer, Yıldıray Turan Halkbank: Doğukan Ulu, Jay Blankenau, İzzet Ünver, Yunus Emre Tayaz, Serhat Coşkun, Mirza Lagumdzija, Deniz İvgen-L, Micah Ma’a, Batuhan Duman Bigadiç Bld.: Murat Al, Gökhan Çatal, Eren Kanlı, Taha Erden, Nadir Bidcan, Andaç Kapan, Salih Özdemir-L Setler: 25-12, 25-16, 25?16 Süre: 1.03 (19, 21, 23)  
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Başkent'i temsil eden Halkbank, Bigadiç Belediye engelini de set vermeden geçerek yoluna devam etti.

Halkbank, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 21. haftasında Bigadiç Belediye'yi 3-0 mağlup ederek Ankara'daki karşılaşmadan galip ayrıldı.

Bu sonuçla başkent ekibi, 21 maçta 21 galibiyet elde ederek puanını 59'a çıkardı. Halkbank, galibiyet sayısı ve puan farkıyla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Takım, 26 Şubat'ta CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı için İtalya'ya gidecek. Milli smaçör İzzet Ünver, kazanmaları gereken bir maçı üç puanla aldıkları için memnun olduklarını ifade etti. Ünver, "Burada görevimizi yerine getirdik, şimdi sıra Lube'de. Oraya iddialı ve kararlı bir şekilde gidiyoruz" dedi.

MAÇIN KARNESİ:

Salon: TVF Z.B. Voleybol Salonu
Hakemler: Tolgacan Dinçer, Yıldıray Turan
Halkbank: Doğukan Ulu, Jay Blankenau, İzzet Ünver, Yunus Emre Tayaz, Serhat Coşkun, Mirza Lagumdzija, Deniz İvgen-L, Micah Ma’a, Batuhan Duman
Bigadiç Bld.: Murat Al, Gökhan Çatal, Eren Kanlı, Taha Erden, Nadir Bidcan, Andaç Kapan, Salih Özdemir-L
Setler: 25-12, 25-16, 25?16
Süre: 1.03 (19, 21, 23)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.