Halkbank Şampiyonlar Ligi'nde turu Ankara'ya bıraktı

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 01.02.2024 - 12:04, Güncelleme: 01.02.2024 - 12:04
 

Halkbank Şampiyonlar Ligi'nde turu Ankara'ya bıraktı

Halkbank Ankara, CEV Şampiyonlar Ligi playoff ilk karşılaşmasında Grupa Azoty KEDZIERZYN-KOZLE'ye 3-2 mağlup olarak zorlu bir mücadele sergiledi.
Başkent temsilcisi, ilk sette servis hatalarına rağmen ataktaki etkili performansı ve rakip hücum hatalarını iyi değerlendirerek 25-21'lik skorla 1-0 öne geçti. İkinci sette Halkbank iyi bir başlangıç yaparken, setin ortalarında artan servis hataları ve ev sahibi takımın etkili karşılamaları sonucunda eşitlik geldi ve skor 1-1 oldu. Üçüncü sette ise Kozle'nin 2-1 öne geçtiği aşamada, rakibin iyi karşılama ve hücumlarına karşı zorlanan Halkbank, seti kaybetti. Dördüncü sette Halkbank, voleybolun tüm yönlerinde üstünlük kurarak 25-16'lık skorla seti kazandı ve durumu 2-2'ye getirdi. Ancak hakem kararları nedeniyle uzun süren son seti 15-12 kaybeden Halkbank, toplamda 3-2 mağlup oldu. Bu sonuçla, rövanşın 7 Şubat'ta Ankara'da oynanacak ikinci maçında Halkbank'ın 3-0 veya 3-1'lik skorlarla galip gelmesi halinde turu geçeceği belirtildi. Eğer müsabaka 3-2 Halkbank üstünlüğü ile sonuçlanırsa, altın set oynanacak.
Halkbank Ankara, CEV Şampiyonlar Ligi playoff ilk karşılaşmasında Grupa Azoty KEDZIERZYN-KOZLE'ye 3-2 mağlup olarak zorlu bir mücadele sergiledi.

Başkent temsilcisi, ilk sette servis hatalarına rağmen ataktaki etkili performansı ve rakip hücum hatalarını iyi değerlendirerek 25-21'lik skorla 1-0 öne geçti.

İkinci sette Halkbank iyi bir başlangıç yaparken, setin ortalarında artan servis hataları ve ev sahibi takımın etkili karşılamaları sonucunda eşitlik geldi ve skor 1-1 oldu. Üçüncü sette ise Kozle'nin 2-1 öne geçtiği aşamada, rakibin iyi karşılama ve hücumlarına karşı zorlanan Halkbank, seti kaybetti.

Dördüncü sette Halkbank, voleybolun tüm yönlerinde üstünlük kurarak 25-16'lık skorla seti kazandı ve durumu 2-2'ye getirdi. Ancak hakem kararları nedeniyle uzun süren son seti 15-12 kaybeden Halkbank, toplamda 3-2 mağlup oldu.

Bu sonuçla, rövanşın 7 Şubat'ta Ankara'da oynanacak ikinci maçında Halkbank'ın 3-0 veya 3-1'lik skorlarla galip gelmesi halinde turu geçeceği belirtildi. Eğer müsabaka 3-2 Halkbank üstünlüğü ile sonuçlanırsa, altın set oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.