Halkbank güçlendi genç yetenek ise şans buldu

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 07.02.2024 - 09:31, Güncelleme: 07.02.2024 - 09:31
 

Halkbank güçlendi genç yetenek ise şans buldu

Halkbank, 2023-24 sezonunda üç farklı alanda mücadele ederken, Aslan Ekşi'nin sakatlığından dolayı boşalan pasör pozisyonunu güçlendirmek için iki yeni transfer yaptı...
Halkbank Erkek Voleybol Takımı daha önce Türkiye'de oynamış olan Kanadalı pasör Jay Michael Blankenau ve deneyimli oyuncu Batuhan Duman'ı kadrolarına kattı. 27 Eylül 1989'da Edmonton, Kanada'da doğan başarılı pasör Jay Blankenau, 1.94 metre boyunda ve smaç yüksekliği 3.34, blok yüksekliği ise 3.07 metre. Halkbank tarihindeki üçüncü Kanadalı pasör olan Blankenau, önceki dönemlerde KRU Cougars, Calgary Üniversitesi Dinos, Kanada Milli Takımı, Yunanistan'daki MAS Niki Aigniou, Hollanda'daki Abiant Lycurgus Groningen, Almanya'daki SWD Powervolleys Düren, Belçika'daki VC Greenyard Maaseik, Türkiye'deki Arkas Spor, Polonya'daki Projekt Warszawz, Fransa'daki Tourcoing Lille Metdopole ve Yunanistan'daki PAOK Thessaloniki takımlarında forma giydi. Kanadalı yıldız transferi hakkında, "Bu takımın bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum. Bazı oyuncuları önceden tanıyorum. Çok kaliteli çocuklar ve kaliteli voleybolcular. Onlara katılıyor olmaktan heyecanlıyım. Ayrıca takımla ve Ankara taraftarlarıyla buluşmak için sabırsızlanıyorum" şeklinde görüşlerini paylaştı. GENÇ VOLEYBOLCU BATUHAN DUMAN: HEYECAN VERİCİ... Diğer pasör transferi ise Batuhan Duman'a yapıldı. 21 Mayıs 1993 doğumlu genç oyuncu, 1.95 metre boyunda ve smaç yüksekliği 3.30, blok yüksekliği ise 3.20 metre. Duman, TVF Spor Lisesi'nde başlayan voleybol kariyerinde Ziraat Bankası, İnegöl Belediyesi, Palandöken Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyespor, Irak'taki Al-Peshmerga, Bulancak Belediyespor, Şiran Akademi Spor Kulübü, Macaristan'daki DKSE Dunaújváros, TÜRŞAD ve Tarım Kredi takımlarında oynadı. Halkbank'a katılmanın mutluluğunu dile getiren Duman, "Üç farklı alanda başarı arayışında olan bir kulüpte yıldız oyuncularla aynı takımda olmak heyecan verici. Bu fırsatı iyi değerlendirmek hem takıma katkı yapmak hem de kendimi geliştirmek adına çok çalışacağım" dedi.
Halkbank, 2023-24 sezonunda üç farklı alanda mücadele ederken, Aslan Ekşi'nin sakatlığından dolayı boşalan pasör pozisyonunu güçlendirmek için iki yeni transfer yaptı...

Halkbank Erkek Voleybol Takımı daha önce Türkiye'de oynamış olan Kanadalı pasör Jay Michael Blankenau ve deneyimli oyuncu Batuhan Duman'ı kadrolarına kattı.

27 Eylül 1989'da Edmonton, Kanada'da doğan başarılı pasör Jay Blankenau, 1.94 metre boyunda ve smaç yüksekliği 3.34, blok yüksekliği ise 3.07 metre. Halkbank tarihindeki üçüncü Kanadalı pasör olan Blankenau, önceki dönemlerde KRU Cougars, Calgary Üniversitesi Dinos, Kanada Milli Takımı, Yunanistan'daki MAS Niki Aigniou, Hollanda'daki Abiant Lycurgus Groningen, Almanya'daki SWD Powervolleys Düren, Belçika'daki VC Greenyard Maaseik, Türkiye'deki Arkas Spor, Polonya'daki Projekt Warszawz, Fransa'daki Tourcoing Lille Metdopole ve Yunanistan'daki PAOK Thessaloniki takımlarında forma giydi. Kanadalı yıldız transferi hakkında, "Bu takımın bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum. Bazı oyuncuları önceden tanıyorum. Çok kaliteli çocuklar ve kaliteli voleybolcular. Onlara katılıyor olmaktan heyecanlıyım. Ayrıca takımla ve Ankara taraftarlarıyla buluşmak için sabırsızlanıyorum" şeklinde görüşlerini paylaştı.

GENÇ VOLEYBOLCU BATUHAN DUMAN: HEYECAN VERİCİ...

Diğer pasör transferi ise Batuhan Duman'a yapıldı. 21 Mayıs 1993 doğumlu genç oyuncu, 1.95 metre boyunda ve smaç yüksekliği 3.30, blok yüksekliği ise 3.20 metre. Duman, TVF Spor Lisesi'nde başlayan voleybol kariyerinde Ziraat Bankası, İnegöl Belediyesi, Palandöken Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyespor, Irak'taki Al-Peshmerga, Bulancak Belediyespor, Şiran Akademi Spor Kulübü, Macaristan'daki DKSE Dunaújváros, TÜRŞAD ve Tarım Kredi takımlarında oynadı. Halkbank'a katılmanın mutluluğunu dile getiren Duman, "Üç farklı alanda başarı arayışında olan bir kulüpte yıldız oyuncularla aynı takımda olmak heyecan verici. Bu fırsatı iyi değerlendirmek hem takıma katkı yapmak hem de kendimi geliştirmek adına çok çalışacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.