Halkbank deplasmanda parkeye çıkacak; hedef galibiyet

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 16.02.2024 - 09:56, Güncelleme: 16.02.2024 - 09:56
 

Halkbank deplasmanda parkeye çıkacak; hedef galibiyet

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 20. hafta maçları 17 Şubat, Cumartesi günü oynanacak. Başkent ekibi Halkbank, Akkuş Belediye ile karşılaşacak...
Lig lideri Halkbank, Ünye'de Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediye ile karşı karşıya gelecek. Ünye Spor Salonu'nda saat 15:00'te başlayacak olan müsabakanın hakemleri Ramazan Çevik ve Sema Kayıkçı olacak. Sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan karşılaşmayı Halkbank 3-0 kazanmıştı. Takımlar 19. hafta sonu itibarıyla puan tablosunda şöyle yer alıyor: Lider Halkbank'ta milli oyuncu Doğukan Ulu, müsabaka ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli orta, lig ve Avrupa maçlarına Türkiye Kupası'nın da eklendiğini belirterek, “Yine bir maç trafiğinin içindeyiz. Bu sezon için Türkiye'nin en fazla maç yapan takımı olarak şimdi de 20. lig maçı için Ünye'deyiz. Yükseliş trendine giren kıymetli rakibimizle zor bir maç yapacağımıza inanıyorum. Hedefimiz buradan kayıpsız olarak Ankara'ya dönüp Lube maçına odaklanmak” şeklinde konuştu.
AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 20. hafta maçları 17 Şubat, Cumartesi günü oynanacak. Başkent ekibi Halkbank, Akkuş Belediye ile karşılaşacak...

Lig lideri Halkbank, Ünye'de Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediye ile karşı karşıya gelecek. Ünye Spor Salonu'nda saat 15:00'te başlayacak olan müsabakanın hakemleri Ramazan Çevik ve Sema Kayıkçı olacak. Sezonun ilk yarısında Ankara'da oynanan karşılaşmayı Halkbank 3-0 kazanmıştı. Takımlar 19. hafta sonu itibarıyla puan tablosunda şöyle yer alıyor:

Lider Halkbank'ta milli oyuncu Doğukan Ulu, müsabaka ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli orta, lig ve Avrupa maçlarına Türkiye Kupası'nın da eklendiğini belirterek, “Yine bir maç trafiğinin içindeyiz. Bu sezon için Türkiye'nin en fazla maç yapan takımı olarak şimdi de 20. lig maçı için Ünye'deyiz. Yükseliş trendine giren kıymetli rakibimizle zor bir maç yapacağımıza inanıyorum. Hedefimiz buradan kayıpsız olarak Ankara'ya dönüp Lube maçına odaklanmak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.