Halil İbrahim Yılmaz: ATO ve Ankara su zirvesi için hazır

Ankara 05.07.2023 - 10:13, Güncelleme: 05.07.2023 - 10:13
 

Halil İbrahim Yılmaz: ATO ve Ankara su zirvesi için hazır

ATO Başkan Yardımcısı, Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, İsrail’de gerçekleştirilen “Suya Dayanıklılık ve Acil Durum Hazırlıkları 2023” zirvesinde yaptığı konuşmada çok önemli mesajlar verdi.
ANKARA ETKİNLİĞE HAZIR Yılmaz, suyun, din, dil, ırk farkı gözetmeksizin tüm insanlık için bir yaşam kaynağı olduğunu belirterek, “Suyu öyle bir koruyalım ki, yokluğu savaşın değil, varlığı barışın adı olsun. Su, tüm dünya için ayrılıkların değil de birleşmenin, bütünleşmenin ve barışın sembolü olsun. Su, tüm insanlık için bir haktır” dedi. Türkiye’nin dünyadaki yeşil dönüşüm ve kuraklığa karşı geliştirilen teknolojileri yakından takip ettiğini kaydeden Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt Ankara Ticaret Odası’nın kuruluşunun 100’üncü yılında,160 bini aşkın üyesiyle su ve su teknolojileri ile ilgili ticari işbirliklerine hazır olduğunu da ifade etti. EN UYGUN KENT: ANKARA Ankara’nın kuraklık ve su teknolojileri konusunda uluslararası zirvelere ev sahipliği yapmaya uygun bir kent olduğunu ifade eden Yılmaz, “Orta Asya’dan Akdeniz Havzası’na kültürel etkileşim içinde olduğumuz 1,5 milyarlık nüfusun iklim değişikliği ve kuraklık üzerine yeni çözümlerin, inovasyonların tanıtılacağı ve bu konudaki yeni teknolojilerin anlatılacağı uluslararası zirvelere, toplantılara, etkinliklere ve fuarlara ev sahipliği yapmaya hazır bir kent olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.
ATO Başkan Yardımcısı, Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, İsrail’de gerçekleştirilen “Suya Dayanıklılık ve Acil Durum Hazırlıkları 2023” zirvesinde yaptığı konuşmada çok önemli mesajlar verdi.

ANKARA ETKİNLİĞE HAZIR

Yılmaz, suyun, din, dil, ırk farkı gözetmeksizin tüm insanlık için bir yaşam kaynağı olduğunu belirterek, “Suyu öyle bir koruyalım ki, yokluğu savaşın değil, varlığı barışın adı olsun. Su, tüm dünya için ayrılıkların değil de birleşmenin, bütünleşmenin ve barışın sembolü olsun. Su, tüm insanlık için bir haktır” dedi. Türkiye’nin dünyadaki yeşil dönüşüm ve kuraklığa karşı geliştirilen teknolojileri yakından takip ettiğini kaydeden Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt Ankara Ticaret Odası’nın kuruluşunun 100’üncü yılında,160 bini aşkın üyesiyle su ve su teknolojileri ile ilgili ticari işbirliklerine hazır olduğunu da ifade etti.

EN UYGUN KENT: ANKARA

Ankara’nın kuraklık ve su teknolojileri konusunda uluslararası zirvelere ev sahipliği yapmaya uygun bir kent olduğunu ifade eden Yılmaz, “Orta Asya’dan Akdeniz Havzası’na kültürel etkileşim içinde olduğumuz 1,5 milyarlık nüfusun iklim değişikliği ve kuraklık üzerine yeni çözümlerin, inovasyonların tanıtılacağı ve bu konudaki yeni teknolojilerin anlatılacağı uluslararası zirvelere, toplantılara, etkinliklere ve fuarlara ev sahipliği yapmaya hazır bir kent olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.