HAK-İŞ'TEN KIZILAY KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

Sağlık 18.04.2023 - 13:46, Güncelleme: 18.04.2023 - 13:46
 

HAK-İŞ'TEN KIZILAY KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kızılay’ın devam eden kan bağışı kampanyasının son derece önemli olduğunu belirterek, “Bütün üyelerimizi, HAK-İŞ’li dostlarımızı ve mensuplarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” dedi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 17 Nisan 2023 tarihinde Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ı ziyaret ederek Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına desteklerini açıkladı. “HAK-İŞ Olarak Kan Bağışı Kampanyasına Destek Veriyoruz” Arslan, Kızılay’ın toplum için önemine değinerek, Kan Bağışı konusunda HAK-İŞ’in hassasiyetlerini ifade etti. Arslan, kan bağışının sağlık açısından son derece önemli olduğunu belirterek, “Kan verin sağlıklı olun” çağrısı yaptı. Arslan, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremler nedeniyle kan bağışındaki azalmadan duydukları tedirginliği belirterek, “HAK-İŞ olarak Kan Bağışı konusunda elimizden geleni yapacağımızın bilinmesini isteriz” dedi. HAK-İŞ’in 800 bin üyesi olduğunu ve kan bağışı konusundaki duyarlılığa HAK-İŞ ailesinin her zaman destek vereceğinin altını çizen Arslan, “Üyelerimize sürekli olarak kan bağışı yapılması konusundaki hassasiyetimizi anlatıyoruz. Kan bağışının sürekli yapılması noktasında çağrılar yapıyoruz. Bütün HAK-İŞ’li dostlarımızı, mensuplarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” dedi. “HAK-İŞ Konfederasyonu ve Üyelerine Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz” Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun kan bağış çağrısına desteklerine teşekkür ederek şunları söyledi; “Türkiye Kızılay Cemiyeti ile HAK-İŞ Konfederasyonumuzun uzun yıllara dayanan çok boyutlu ilişkileri mevcut. Sosyal sorumluluk bilinci, insani duyarlılığı yüksek olan bir işçi örgütlenmesi HAK-İŞ'i özellikle afetlerde, kan ihtiyacımızın olduğu dönemlerde, uluslararası dayanışmanın gerektiği durumlarda hep yanımızda gördük. Hem kurumsal yapılarıyla hem de üyeleri aracılığıyla bizim çağrılarımıza hep olumlu bir destek verdiler. Malumunuz memleketimiz asrın felaketi ile sınanıyor. Afet bölgesindeki kan merkezlerimiz zarar gördü ve personellerimiz afetzede oldu. Kan hizmetlerimizin 10 ilde etkilenmesi ve özellikle ramazan dönemlerinde düşen kan bağışları nedeniyle bu dönemde biz de alarm verdik. Bu alarm neticesinde çok hızlı bir şekilde duyarlı yurttaşlarımız kan bağış noktalarına koştu ve stoklarımızı tekrar asgari stokun üzerine hamd olsun çıkardılar.  Rehavete kapılmadan kan bağışımıza devam ediyoruz. Bu çerçevede HAK-İŞ Konfederasyonumuzun üyeleri de bize destek taahhüdünde bulundular. HAK-İŞ Konfederasyonumuzun üyelerine desteklerinden dolayı şükranlarımızı arz ediyorum.”
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kızılay’ın devam eden kan bağışı kampanyasının son derece önemli olduğunu belirterek, “Bütün üyelerimizi, HAK-İŞ’li dostlarımızı ve mensuplarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” dedi.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 17 Nisan 2023 tarihinde Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ı ziyaret ederek Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına desteklerini açıkladı.

HAK-İŞ Olarak Kan Bağışı Kampanyasına Destek Veriyoruz”

Arslan, Kızılay’ın toplum için önemine değinerek, Kan Bağışı konusunda HAK-İŞ’in hassasiyetlerini ifade etti. Arslan, kan bağışının sağlık açısından son derece önemli olduğunu belirterek, “Kan verin sağlıklı olun” çağrısı yaptı.

Arslan, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremler nedeniyle kan bağışındaki azalmadan duydukları tedirginliği belirterek, “ HAK-İŞ olarak Kan Bağışı konusunda elimizden geleni yapacağımızın bilinmesini isteriz” dedi. HAK-İŞ’in 800 bin üyesi olduğunu ve kan bağışı konusundaki duyarlılığa HAK-İŞ ailesinin her zaman destek vereceğinin altını çizen Arslan, “Üyelerimize sürekli olarak kan bağışı yapılması konusundaki hassasiyetimizi anlatıyoruz. Kan bağışının sürekli yapılması noktasında çağrılar yapıyoruz. Bütün HAK-İŞ’li dostlarımızı, mensuplarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu ve Üyelerine Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz”

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun kan bağış çağrısına desteklerine teşekkür ederek şunları söyledi; “Türkiye Kızılay Cemiyeti ile HAK-İŞ Konfederasyonumuzun uzun yıllara dayanan çok boyutlu ilişkileri mevcut. Sosyal sorumluluk bilinci, insani duyarlılığı yüksek olan bir işçi örgütlenmesi HAK-İŞ'i özellikle afetlerde, kan ihtiyacımızın olduğu dönemlerde, uluslararası dayanışmanın gerektiği durumlarda hep yanımızda gördük. Hem kurumsal yapılarıyla hem de üyeleri aracılığıyla bizim çağrılarımıza hep olumlu bir destek verdiler.

Malumunuz memleketimiz asrın felaketi ile sınanıyor. Afet bölgesindeki kan merkezlerimiz zarar gördü ve personellerimiz afetzede oldu. Kan hizmetlerimizin 10 ilde etkilenmesi ve özellikle ramazan dönemlerinde düşen kan bağışları nedeniyle bu dönemde biz de alarm verdik. Bu alarm neticesinde çok hızlı bir şekilde duyarlı yurttaşlarımız kan bağış noktalarına koştu ve stoklarımızı tekrar asgari stokun üzerine hamd olsun çıkardılar.  Rehavete kapılmadan kan bağışımıza devam ediyoruz. Bu çerçevede HAK-İŞ Konfederasyonumuzun üyeleri de bize destek taahhüdünde bulundular. HAK-İŞ Konfederasyonumuzun üyelerine desteklerinden dolayı şükranlarımızı arz ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.