HAK-İŞ’ten Filistinli Kadınlarla Uluslararası Dayanışma Konferansı

Çalışma Hayatı 05.03.2024 - 18:08, Güncelleme: 05.03.2024 - 18:08
 

HAK-İŞ’ten Filistinli Kadınlarla Uluslararası Dayanışma Konferansı

HAK-İŞ Konfederasyonu, Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında “Filistinli Kadınlarla Uluslararası Dayanışma Konferansı” düzenliyor.
Yarınki toplantıya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katılacak.  HAK-İŞ’in Dünya Kadınlar Günü Kapsamında düzenlediği “Filistinli Kadınlarla Uluslararası Dayanışma Konferansı”na 37 ülkeden 60 sendikacı ile KKTC ve Türkiye’nin 81 ilinden 5 bine yakın HAK-İŞ’li kadın katılacak. HAK-İŞ’in “Uluslararası Filistinli Kadınlarla Dayanışma Konferansı” 6 Mart 2024 Çarşamba günü ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde (Söğütözü Cad. No:1, 06510 Çankaya/Ankara) gerçekleştirilecek. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin’in açılış konuşması ile başlayacak toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da kadın emekçilere hitap edecek. Toplantıda, Filistinli kadınlarla dayanışma duyguları ifade edilecek.
HAK-İŞ Konfederasyonu, Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında “Filistinli Kadınlarla Uluslararası Dayanışma Konferansı” düzenliyor.

Yarınki toplantıya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katılacak. 

HAK-İŞ’in Dünya Kadınlar Günü Kapsamında düzenlediği “Filistinli Kadınlarla Uluslararası Dayanışma Konferansı”na 37 ülkeden 60 sendikacı ile KKTC ve Türkiye’nin 81 ilinden 5 bine yakın HAK-İŞ’li kadın katılacak.

HAK-İŞ’in “Uluslararası Filistinli Kadınlarla Dayanışma Konferansı” 6 Mart 2024 Çarşamba günü ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde (Söğütözü Cad. No:1, 06510 Çankaya/Ankara) gerçekleştirilecek.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin’in açılış konuşması ile başlayacak toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da kadın emekçilere hitap edecek.

Toplantıda, Filistinli kadınlarla dayanışma duyguları ifade edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.