HAK-İŞTE, KAMU TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ÇERÇEVE PROTOKOLÜ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Çalışma Hayatı 12.01.2023 - 12:28, Güncelleme: 12.01.2023 - 12:28
 

HAK-İŞTE, KAMU TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ÇERÇEVE PROTOKOLÜ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

HAK-İŞ Konfederasyonu, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolünü en kapsamlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için hazırlıklarına başladı.
Kamu işçileri adına 11 Ağustos 2021 tarihinde imzalanan 2021-2022 yıllarını kapsayan Kamu Toplu İş Sözleşmesi Çerçeve Protokolü 31 Aralık 2022 tarihinde sona erdi.  HAK-İŞ olarak, yeni dönemde imzalanacak olan Kamu Toplu İş Sözleşmesi Çerçeve Protokolü için hazırlıklar gündemimizdedir. HAK-İŞ, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolünün temsil ettiğimiz kamu işçilerinin beklenti ve sorunlarını çözecek şekilde olması için çalışmalarını kapsamlı şekilde yürütüyor. Bu çerçevede HAK-İŞ Yönetim Kurulu kararıyla; 2023 – 2024 dönemi Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü hazırlıklarına başlanmıştır. HAK-İŞ Konfederasyonu adına süreci yönetmek ve yürütmek amacıyla HAK-İŞ Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Koordinasyon Kurulu oluşturulmuştur. Hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolünün bir an önce imzalanabilmesi amacıyla oluşturulacak taslak çalışmamız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve TÜHİS yetkilileri ile paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
HAK-İŞ Konfederasyonu, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolünü en kapsamlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için hazırlıklarına başladı.

Kamu işçileri adına 11 Ağustos 2021 tarihinde imzalanan 2021-2022 yıllarını kapsayan Kamu Toplu İş Sözleşmesi Çerçeve Protokolü 31 Aralık 2022 tarihinde sona erdi. 

HAK-İŞ olarak, yeni dönemde imzalanacak olan Kamu Toplu İş Sözleşmesi Çerçeve Protokolü için hazırlıklar gündemimizdedir.

HAK-İŞ, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolünün temsil ettiğimiz kamu işçilerinin beklenti ve sorunlarını çözecek şekilde olması için çalışmalarını kapsamlı şekilde yürütüyor.

Bu çerçevede HAK-İŞ Yönetim Kurulu kararıyla; 2023 – 2024 dönemi Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü hazırlıklarına başlanmıştır.

HAK-İŞ Konfederasyonu adına süreci yönetmek ve yürütmek amacıyla HAK-İŞ Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Koordinasyon Kurulu oluşturulmuştur.

Hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolünün bir an önce imzalanabilmesi amacıyla oluşturulacak taslak çalışmamız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve TÜHİS yetkilileri ile paylaşılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.