HAK-İŞ Üyesi Kıbrıs Kamu-Sen Eğitim Programı İçin Ankara'da

Çalışma Hayatı 28.01.2024 - 15:04, Güncelleme: 28.01.2024 - 15:04
 

HAK-İŞ Üyesi Kıbrıs Kamu-Sen Eğitim Programı İçin Ankara'da

Etkinlik, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan'ın açılış konuşmaları ile başlayacak.
ANKHABER HAK-İŞ Konfederasyonu üyesi, KKTC Kamu-Sen Sendikası’nın Eğitim Programı Ankara’da gerçekleştirilecek. Bu kapsamda KKTC Kamu-Sen Sendikası Genel Başkanı Metin Atan başkanlığındaki sendika heyeti Türkiye'ye geldi. Çalışma hayatı ve sendikal konular hakkında sunumlar gerçekleştirilecek eğitim programı, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan'ın açılış konuşmaları ile başlayacak. Söz konusu eğitim programı, 29 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 10:00’da Ankara The Green Park Hotel’de başlayacak.
Etkinlik, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan'ın açılış konuşmaları ile başlayacak.

ANKHABER

HAK-İŞ Konfederasyonu üyesi, KKTC Kamu-Sen Sendikası’nın Eğitim Programı Ankara’da gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda KKTC Kamu-Sen Sendikası Genel Başkanı Metin Atan başkanlığındaki sendika heyeti Türkiye'ye geldi.

Çalışma hayatı ve sendikal konular hakkında sunumlar gerçekleştirilecek eğitim programı, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan'ın açılış konuşmaları ile başlayacak.

Söz konusu eğitim programı, 29 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 10:00’da Ankara The Green Park Hotel’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.