HAK-İŞ: MİLLETİMİZİN VE TEŞKİLATIMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN

Çalışma Hayatı 14.11.2022 - 18:47, Güncelleme: 14.11.2022 - 18:47
 

HAK-İŞ: MİLLETİMİZİN VE TEŞKİLATIMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, “İstanbul İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen hain saldırıyı kınıyoruz. Hain saldırıda 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 81 kişinin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Acılı ailelere ve milletimize baş sağlığı diliyoruz” dedi.
Arslan, “Hain saldırıda, Öz Sağlık-İş Sendikamızın üyesi Yusuf Meydan ve küçük kızını da kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Üyemizin ailesine, Öz Sağlık-İş Sendikamıza, büyük HAK-İŞ ailesine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza ve milletimize baş sağlığı diliyoruz” dedi.  HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, İstanbul İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen hain saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:    “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, İstanbul’un en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen hain terör saldırısını nefretle kınıyoruz. Hain saldırıda 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 81 kişinin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. HAK-İŞ olarak, hain saldırıda, Öz Sağlık-İş Sendikamızın üyesi Aile ve Sosyal Politikalar BakanlığıAdana Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü çalışanı Yusuf Meydan ve küçük kızını da kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, nereden ve kimden gelirse gelsin terörün her türlüsüne karşıyız. Terör saldırıların amacının, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmak olduğunu biliyoruz. Bu süreçte toplumun bütün kesimlerinin daha soğukkanlı ve sağduyulu olması gerekmektedir. Provokasyonlara gelinmemeli, milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunları boşa çıkarılmalıdır. Türkiye devleti, milleti ve kurumlarıyla güçlü bir devlettir. Nitekim saldırının üzerinden daha 24 saat geçmeden saldırının faillerinden biri emniyet güçlerince yakalanarak adalete teslim edilmiş, bağlantıları ve uzantıları da ortaya çıkmıştır. Türkiye bundan sonra da devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele konusunda daha aktif ve etkin çalışmaları hayata geçirecek ve başarıya ulaşacaktır. HAK-İŞ olarak, terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, yaralılara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza, Öz Sağlık-İş Sendikamıza, tüm HAK-İŞ teşkilatına baş sağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, “İstanbul İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen hain saldırıyı kınıyoruz. Hain saldırıda 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 81 kişinin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Acılı ailelere ve milletimize baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Arslan, “Hain saldırıda, Öz Sağlık-İş Sendikamızın üyesi Yusuf Meydan ve küçük kızını da kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Üyemizin ailesine, Öz Sağlık-İş Sendikamıza, büyük HAK-İŞ ailesine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza ve milletimize baş sağlığı diliyoruz” dedi. 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, İstanbul İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen hain saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:   

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, İstanbul’un en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen hain terör saldırısını nefretle kınıyoruz.

Hain saldırıda 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 81 kişinin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.

HAK-İŞ olarak, hain saldırıda, Öz Sağlık-İş Sendikamızın üyesi Aile ve Sosyal Politikalar BakanlığıAdana Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü çalışanı Yusuf Meydan ve küçük kızını da kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz.

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, nereden ve kimden gelirse gelsin terörün her türlüsüne karşıyız. Terör saldırıların amacının, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmak olduğunu biliyoruz. Bu süreçte toplumun bütün kesimlerinin daha soğukkanlı ve sağduyulu olması gerekmektedir. Provokasyonlara gelinmemeli, milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunları boşa çıkarılmalıdır.

Türkiye devleti, milleti ve kurumlarıyla güçlü bir devlettir. Nitekim saldırının üzerinden daha 24 saat geçmeden saldırının faillerinden biri emniyet güçlerince yakalanarak adalete teslim edilmiş, bağlantıları ve uzantıları da ortaya çıkmıştır. Türkiye bundan sonra da devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele konusunda daha aktif ve etkin çalışmaları hayata geçirecek ve başarıya ulaşacaktır.

HAK-İŞ olarak, terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, yaralılara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza, Öz Sağlık-İş Sendikamıza, tüm HAK-İŞ teşkilatına baş sağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.