HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, ITUC Başkan Yardımcılığına yeniden seçildi

Çalışma Hayatı 22.11.2022 - 12:29, Güncelleme: 23.11.2022 - 15:14
 

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, ITUC Başkan Yardımcılığına yeniden seçildi

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 5'inci Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu (ITUC) Kongresi'nde yapılan seçimlerde bir kez daha ITUC Başkan Yardımcısı olarak seçildi.
ANKHABER Dünya sendikal hareketinin aktif ve etkin bir üyesi olan HAK-İŞ, uluslararası alandaki gücünü ve başarılarını artırıyor. ARSLAN YENİDEN SEÇİLDİ ITUC’un 5. Dünya Kongresi Avustralya’nın Melbourne şehrinde gerçekleştirildi. Kongrede HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, bir kez daha ITUC Başkan Yardımcılığına seçildi. VİSENTİNİ İLE GÖRÜŞTÜ…  Kongrede yapılan seçimlerde, Luca Visentini, ITUC’un yeni Genel Sekreteri oldu. HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, seçimlerin ardından ITUC Genel Sekreteri Luca Visentini ile biraraya geldi, hayırlı olsun dileğinde bulundu.  YENİ BAŞKANLA BULUŞTU HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, yeni ITUC Başkanı Japon Akiko Gono’nun daveti üzerine yemekte bir araya geldi. Yemek davetine, Japonya Sendikalar konfederasyonu RENGO Başkanı Tomoko Yoshino, 5. ITUC Kongresinde ITUC Başkanlığına seçilen Akiko Gono, ITUC Kadın Komitesi Başkanı Yoshiko Norimatsu ve RENGO’nun eski başkanı Rikio Kozu ile HAK-İŞ Dış İlişkiler Koordinatörü Merita Jegeni Yıldız da bulundu. Yemekte, ITUC’un yeni dönemdeki hedefleri, HAK-İŞ ve RENGO ilişkileri ile ortak işbirliği konusunda verimli bir toplantı gerçekleştirildi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 5'inci Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu (ITUC) Kongresi'nde yapılan seçimlerde bir kez daha ITUC Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

ANKHABER

Dünya sendikal hareketinin aktif ve etkin bir üyesi olan HAK-İŞ, uluslararası alandaki gücünü ve başarılarını artırıyor.

ARSLAN YENİDEN SEÇİLDİ

ITUC’un 5. Dünya Kongresi Avustralya’nın Melbourne şehrinde gerçekleştirildi. Kongrede HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, bir kez daha ITUC Başkan Yardımcılığına seçildi.

VİSENTİNİ İLE GÖRÜŞTÜ… 

Kongrede yapılan seçimlerde, Luca Visentini, ITUC’un yeni Genel Sekreteri oldu. HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, seçimlerin ardından ITUC Genel Sekreteri Luca Visentini ile biraraya geldi, hayırlı olsun dileğinde bulundu. 

YENİ BAŞKANLA BULUŞTU

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, yeni ITUC Başkanı Japon Akiko Gono’nun daveti üzerine yemekte bir araya geldi. Yemek davetine, Japonya Sendikalar konfederasyonu RENGO Başkanı Tomoko Yoshino, 5. ITUC Kongresinde ITUC Başkanlığına seçilen Akiko Gono, ITUC Kadın Komitesi Başkanı Yoshiko Norimatsu ve RENGO’nun eski başkanı Rikio Kozu ile HAK-İŞ Dış İlişkiler Koordinatörü Merita Jegeni Yıldız da bulundu. Yemekte, ITUC’un yeni dönemdeki hedefleri, HAK-İŞ ve RENGO ilişkileri ile ortak işbirliği konusunda verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.