HAK-İŞ: CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN SEÇİM ZAFERİNİ KUTLUYORUZ

29.05.2023 - 00:47, Güncelleme: 29.05.2023 - 00:47
 

HAK-İŞ: CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN SEÇİM ZAFERİNİ KUTLUYORUZ

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 28 Mayıs 2023 seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim zaferi dolayısıyla kutluyor, seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve çalışanlara hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.
Arslan, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın büyük bir seçim zaferine imza attığını belirterek, “Milletimiz bir kez daha küresel güçlerin tezgâhlarına, ekonomi üzerinden kurulan kumpaslara, algı operasyonlarına teslim olmamış, geleceğine sahip çıkmış istikrarın; kardeşliğin, huzur ve güven ortamının devamı yönünde oy kullanmış, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenmiştir” diye konuştu. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Seçim sonuçlarına ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:           “Türkiye, zor bir dönemde tarihi bir seçimi büyük bir başarıyla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenerek tamamlamıştır.           Sayın Erdoğan, Türkiye siyasi hayatında başarılması zor bir rekoru bir kez daha gerçekleştirmiş, büyük bir zaferle Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olmuştur. Milletimiz, ülkemiz üzerinde yapılan bütün hesapları görmüş, küresel güçlerin tezgâhlarına, ekonomi üzerinden kurulan kumpaslara, algı operasyonlarına teslim olmamış, geleceğine sahip çıkmıştır. Milletimiz, istikrarın; kardeşliğin, huzur ve güven ortamının devamı yönünde oy kullanmış, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini bir kez daha teyit etmiştir. Milletimiz, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile elde edilen kazanımların geriye gitmesine izin vermemiş, Türkiye Yüzyılı hedefine kilitlenmiştir. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılının aynı zamanda Emekçilerin de Yüzyılı olacağına inanıyoruz.           HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim zaferi dolayısıyla kutluyor, seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve çalışanlara hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.”
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 28 Mayıs 2023 seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim zaferi dolayısıyla kutluyor, seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve çalışanlara hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

Arslan, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın büyük bir seçim zaferine imza attığını belirterek, “Milletimiz bir kez daha küresel güçlerin tezgâhlarına, ekonomi üzerinden kurulan kumpaslara, algı operasyonlarına teslim olmamış, geleceğine sahip çıkmış istikrarın; kardeşliğin, huzur ve güven ortamının devamı yönünde oy kullanmış, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenmiştir” diye konuştu.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur Seçim sonuçlarına ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

          “Türkiye, zor bir dönemde tarihi bir seçimi büyük bir başarıyla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenerek tamamlamıştır.

          Sayın Erdoğan, Türkiye siyasi hayatında başarılması zor bir rekoru bir kez daha gerçekleştirmiş, büyük bir zaferle Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olmuştur.

Milletimiz, ülkemiz üzerinde yapılan bütün hesapları görmüş, küresel güçlerin tezgâhlarına, ekonomi üzerinden kurulan kumpaslara, algı operasyonlarına teslim olmamış, geleceğine sahip çıkmıştır. Milletimiz, istikrarın; kardeşliğin, huzur ve güven ortamının devamı yönünde oy kullanmış, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini bir kez daha teyit etmiştir.

Milletimiz, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile elde edilen kazanımların geriye gitmesine izin vermemiş, Türkiye Yüzyılı hedefine kilitlenmiştir. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılının aynı zamanda Emekçilerin de Yüzyılı olacağına inanıyoruz.

          HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim zaferi dolayısıyla kutluyor, seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve çalışanlara hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.