HAK-İŞ 4. EMEK FOTOĞRAFLARI YARIŞMASI BAŞLADI

Kültür-Sanat 07.06.2023 - 13:41, Güncelleme: 07.06.2023 - 13:41
 

HAK-İŞ 4. EMEK FOTOĞRAFLARI YARIŞMASI BAŞLADI

Türkiye’de emeğin en büyük temsilcilerinden olan HAK-İŞ Konfederasyonu tarafından “emeğin ve emekçinin” görünürlüğünün artırılması amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile gerçekleştirilen HAK-İŞ 4. Emek Fotoğrafları Yarışmasına başvurular başladı.
HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesi tarafından gerçekleştirilen ve son başvuru tarihi 31 Ağustos 2023 olan yarışmaya, www.hakisemekfotograflari.org.tr  web sitesinden başvuruda bulunulabilecek.  Yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL, Özel Ödül olarak 2 bin TL ve Sergileme Ödülü olarak da 250 TL verilecek. HAK-İŞ 4. Emek Fotoğrafları Yarışmasına, renkli veya Siyah-Beyaz kategorisinde fotoğraflar katılabilecek. Renkli veya Siyah-Beyaz fotoğraflar bir arada değerlendirilecek. Yarışmaya, cep telefonu, amatör ve profesyonel fotoğraf makinası ile çekilen fotoğraflar ile başvuruda bulunulabilecek. Cep telefonu ve profesyonel kamera ile çekilen fotoğraflar aynı kategoride değerlendirilecek, temel öncelik “EMEK” teması olacak.   HAK-İŞ Emek Fotoğrafları Yarışmasına, www.hakisemekfotograflari.org.tr internet sitesine yarışmacı girişinden kayıt yaptırarak başvuruda bulunulacak.  Başvuruları 1 Haziran 2023 tarihinde başlayan yarışmaya, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek.   Arslan: “Fotoğraf Sanatçılarını Yarışmamıza Katılmaya Davet Ediyoruz”   HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, fotoğrafsanatçılarını, fotoğraf sanatına gönül verenleri merkezinde emek olan fotoğraflarıyla yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz, Emek Fotoğrafları Yarışmamız ile emekçilerin çalışma koşulları, emeğin Türkiye’deki ve dünyadaki önemi, çalışma hayatındaki sorunların sanat aracılığıyla toplumumuza aktarılması konusunda önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Emek Fotoğrafları Yarışmamızın da kısa film yarışmamız gibi uluslararası alanda ve gelenekselleşerek başarılı bir şekilde yoluna devam edeceğine inanıyoruz” dedi.
Türkiye’de emeğin en büyük temsilcilerinden olan HAK-İŞ Konfederasyonu tarafından “emeğin ve emekçinin” görünürlüğünün artırılması amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ile gerçekleştirilen HAK-İŞ 4. Emek Fotoğrafları Yarışmasına başvurular başladı.

HAK-İŞ Kültür Sanat Komitesi tarafından gerçekleştirilen ve son başvuru tarihi 31 Ağustos 2023 olan yarışmaya, www.hakisemekfotograflari.org.tr  web sitesinden başvuruda bulunulabilecek. 

Yarışmada birinciye 5 bin TL, ikinciye 4 bin TL, üçüncüye 3 bin TL, Özel Ödül olarak 2 bin TL ve Sergileme Ödülü olarak da 250 TL verilecek.

HAK-İŞ 4. Emek Fotoğrafları Yarışmasına, renkli veya Siyah-Beyaz kategorisinde fotoğraflar katılabilecek. Renkli veya Siyah-Beyaz fotoğraflar bir arada değerlendirilecek.

Yarışmaya, cep telefonu, amatör ve profesyonel fotoğraf makinası ile çekilen fotoğraflar ile başvuruda bulunulabilecek. Cep telefonu ve profesyonel kamera ile çekilen fotoğraflar aynı kategoride değerlendirilecek, temel öncelik “EMEK” teması olacak.  

HAK-İŞ Emek Fotoğrafları Yarışmasına, www.hakisemekfotograflari.org.tr internet sitesine yarışmacı girişinden kayıt yaptırarak başvuruda bulunulacak. 

Başvuruları 1 Haziran 2023 tarihinde başlayan yarışmaya, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek.

 

Arslan: “Fotoğraf Sanatçılarını Yarışmamıza Katılmaya Davet Ediyoruz”

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan,HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, fotoğrafsanatçılarını, fotoğraf sanatına gönül verenleri merkezinde emek olan fotoğraflarıyla yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz, Emek Fotoğrafları Yarışmamız ile emekçilerin çalışma koşulları, emeğin Türkiye’deki ve dünyadaki önemi, çalışma hayatındaki sorunların sanat aracılığıyla toplumumuza aktarılması konusunda önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Emek Fotoğrafları Yarışmamızın da kısa film yarışmamız gibi uluslararası alanda ve gelenekselleşerek başarılı bir şekilde yoluna devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.