Hafta Sonu Yaz Konserleri Coşkusu

Yerel 24.07.2023 - 11:50, Güncelleme: 24.07.2023 - 11:50
 

Hafta Sonu Yaz Konserleri Coşkusu

Sosyal, kültürel programlarla vatandaşların dolu dolu yaz ayları geçirmesi için çeşitli organizasyonlar düzenleyen Pursaklar Belediyesi, Yaz Konserlerine hız kesmeden devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi tarafından her hafta birbirinden değerli ünlü şarkıcıların sahne aldığı Pursaklar Yaz Konserlerinde vatandaşlar, dolu dolu yaz ayları geçirmeye devam ediyor. Pursaklar Yaz Konserlerinin ikinci haftasında sahneye ilk olarak çıkan Hasan Murat Bayrak, hareketli şarkıları ile hızlı bir başlangıç yaparken, KOPİL’in sahneye çıkması ile birlikte konser alanını hınca hınç dolduran müzik severler, coşku dolu, keyif dolu bir yaz akşamı geçirdi. Vatandaşların sıcak yaz aylarında eğlence dolu günler geçirmeleri için geleneksel hale getirdikleri Pursaklar Yaz Konserlerinin büyük bir coşkuyla devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşlarımızla birlikte keyif dolu bir akşamı daha geride bıraktık. 7’den 70’e her hemşehrimize hitap eden etkinliklerle hemşehrilerimizin karşısına çıkmaya devam ediyoruz. Pursaklar Yaz Konserlerimize yoğun ilgi göstermeye devam eden ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum.Tüm vatandaşlarımızı bu hafta olduğu gibi önümüzdeki hafta sonu da bu büyük coşkuya katılmaya davet ediyorum’’ dedi.
Sosyal, kültürel programlarla vatandaşların dolu dolu yaz ayları geçirmesi için çeşitli organizasyonlar düzenleyen Pursaklar Belediyesi, Yaz Konserlerine hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından her hafta birbirinden değerli ünlü şarkıcıların sahne aldığı Pursaklar Yaz Konserlerinde vatandaşlar, dolu dolu yaz ayları geçirmeye devam ediyor.

Pursaklar Yaz Konserlerinin ikinci haftasında sahneye ilk olarak çıkan Hasan Murat Bayrak, hareketli şarkıları ile hızlı bir başlangıç yaparken, KOPİL’in sahneye çıkması ile birlikte konser alanını hınca hınç dolduran müzik severler, coşku dolu, keyif dolu bir yaz akşamı geçirdi.

Vatandaşların sıcak yaz aylarında eğlence dolu günler geçirmeleri için geleneksel hale getirdikleri Pursaklar Yaz Konserlerinin büyük bir coşkuyla devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘ Pursaklar Yaz Konserleri ile vatandaşlarımızla birlikte keyif dolu bir akşamı daha geride bıraktık. 7’den 70’e her hemşehrimize hitap eden etkinliklerle hemşehrilerimizin karşısına çıkmaya devam ediyoruz. Pursaklar Yaz Konserlerimize yoğun ilgi göstermeye devam eden ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum.Tüm vatandaşlarımızı bu hafta olduğu gibi önümüzdeki hafta sonu da bu büyük coşkuya katılmaya davet ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.