Hacı Bektaş'ta Sanat

Kültür-Sanat 18.08.2023 - 09:23, Güncelleme: 18.08.2023 - 09:23
 

Hacı Bektaş'ta Sanat

Sema KUMRULU / Nevşehir'de düzenlenen 60. Ulusal, 34. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri Programı 16 Ağustos 2023 tarihinde başladı.
   Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen sergi, Nilgün & Sırrı Bektaş Müzesi ve Sanat Evi'nde açıldı. Serginin küratörlüğünü Ressam Hülya Yücel yaptı.    Sergide;  Adem Toprak, Aslan Başpınar, Derya Yıldız, Diyarhan Altınparmak, Emine Tokmakkaya, Ersan Çetin, Gonca Karapınar, Hamdi Eser, Hatice Tokgöz, Hülya Canbaz, Hülya Yücel, Hüseyin Macar, Mehmet Ali Doğan, Mustafa Ali Kasap,  M.Zeynep Sümer, Mehmet Babat, Meral Menal, Meryem Cavga Akkaya, Meryem Kılınç, Murat Yeltürk, N. Sibel Yıldız, Özlem Cebecioğlu, Şükran Ulucan, Tamer Ersoy, Tülin Batı, Z. Özgen Öztürk ve Ümit Sarıaslan  eserleriyle yer aldı.    Hacı Bektaş Veli etkinlikleri ve Anma Töreni protokol programına,  Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ile sergiyi de ziyaret ederek sanatçıları kutladı.   Anma etkinliği, 19 Ağustos Cumartesi günü son bulacak.
Sema KUMRULU / Nevşehir'de düzenlenen 60. Ulusal, 34. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri Programı 16 Ağustos 2023 tarihinde başladı.

   Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen sergi, Nilgün & Sırrı Bektaş Müzesi ve Sanat Evi'nde açıldı. Serginin küratörlüğünü Ressam Hülya Yücel yaptı.

   Sergide;  Adem Toprak, Aslan Başpınar, Derya Yıldız, Diyarhan Altınparmak, Emine Tokmakkaya, Ersan Çetin, Gonca Karapınar, Hamdi Eser, Hatice Tokgöz, Hülya Canbaz, Hülya Yücel, Hüseyin Macar, Mehmet Ali Doğan, Mustafa Ali Kasap,  M.Zeynep Sümer, Mehmet Babat, Meral Menal, Meryem Cavga Akkaya, Meryem Kılınç, Murat Yeltürk, N. Sibel Yıldız, Özlem Cebecioğlu, Şükran Ulucan, Tamer Ersoy, Tülin Batı, Z. Özgen Öztürk ve Ümit Sarıaslan  eserleriyle yer aldı.

   Hacı Bektaş Veli etkinlikleri ve Anma Töreni protokol programına,  Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ile sergiyi de ziyaret ederek sanatçıları kutladı.

  Anma etkinliği, 19 Ağustos Cumartesi günü son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.