Gürsel Baran’a tablo takdimi

Kültür-Sanat 19.10.2022 - 21:25, Güncelleme: 19.10.2022 - 21:25
 

Gürsel Baran’a tablo takdimi

Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Basında ve Ustaların Objektifinden Aşık Veysel” kitabının tanıtımı vesilesiyle bazı buluşma ve görüşmeler de gerçekleşti.
Dursun Erkılıç olarak bendeniz Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ile ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve aynı zamanda Ankara Kent Konseyi Başkanı olan ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’a merhaba deme, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı hemşehrim Prof. Öcal Oğuz ile sohbet imkanı buldum. Programın gerçekleştiği salonda sohbet ettiğimiz Tohumluk Vakfı Başkanı Pınar Ayhan, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Meral Uzman, Vakıf Kültür Sanat Komitesi Başkanı Semra Sancak ile Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Eser ve Resim Sanatçısı Mine Alkan, ATO Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaret ederek bir tablo hediye etti.
Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Basında ve Ustaların Objektifinden Aşık Veysel” kitabının tanıtımı vesilesiyle bazı buluşma ve görüşmeler de gerçekleşti.

Dursun Erkılıç olarak bendeniz Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ile ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ve aynı zamanda Ankara Kent Konseyi Başkanı olan ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’a merhaba deme, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı hemşehrim Prof. Öcal Oğuz ile sohbet imkanı buldum.

Programın gerçekleştiği salonda sohbet ettiğimiz Tohumluk Vakfı Başkanı Pınar Ayhan, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Meral Uzman, Vakıf Kültür Sanat Komitesi Başkanı Semra Sancak ile Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Eser ve Resim Sanatçısı Mine Alkan, ATO Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaret ederek bir tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.