Gürsel Baran: Ankara hak ettiği stadyuma kavuşacak

Ankara 27.07.2022 - 18:53, Güncelleme: 27.07.2022 - 18:53
 

Gürsel Baran: Ankara hak ettiği stadyuma kavuşacak

Ankara’da yapımına başlanan yeni stadyumun kentin ekonomik ve sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacağını belirten Baran, yapım çalışmalarına başlanan yeni stadyum için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek Ankara Ticaret Odası’nda üyeler ile Ankara’ya yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ankara’da yapımına başlanan yeni stadyumun kentin ekonomik ve sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacağını belirten Baran, yapım çalışmalarına başlanan yeni stadyum için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Ankara Ticaret Odası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ATO Başkanı Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret ederek, çalışmalarını aktardı. Baran, Başkent’in Ticaret Odası olarak sürdürdükleri her çalışmanın şehrin geleceğini ilgilendirdiğini, şehrin gelişiminin de ATO üyelerinin ticaretine olumlu yansıdığını aktardığı ziyarette, 19 Mayıs Stadyumu’nun yerine yapımına başlanan yeni stadyumun tamamlanmasını heyecanla beklediklerini ifade etti.  STADYUM SPOR KULÜPLERİ İÇİN MOTİVASYON KAYNAĞI OLACAK 30 yıla yakın süredir Ankara’da Dünya ve Avrupa kupası oynanmadığına dikkat çeken Baran, “Yeni stadyumun yapımına başlanması şehrimiz için çok önemli bir gelişme. 45 bin kişi kapasiteli bu yeni tesis ile Ankara hak ettiği stadyuma kavuşacak. Şehrimizde gerçekleşecek büyük spor organizasyonları ekonomimize de canlılık kazandıracak. Temeli atılan ve yapım çalışmalarına başlanan yeni stadyum için zat-ı alinize (Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a) teşekkür ediyorum” dedi. Baran, yeni stadyumun Başkent’in spor kulüpleri için de motivasyon kaynağı olacağını söyledi.  “BAŞKENT’TE İHRACATÇI SAYIMIZI 15 BİNE ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ” Baran, Ankara Ticaret Odası olarak, hükümetin ihracatı geliştirme stratejisine paralel olarak Ankara’nın ihracatını artırmak için “Dış Ticaret İstihbarat Merkezi” kuracakları bilgisini de verdi. “Dış Ticaret İstihbarat Merkezi” ile hiç ihracat yapmamış ATO üyelerini ihracatçı hale getirebilmeye yönelik hizmet vereceklerini bildiren Baran, “Önümüzdeki günlerde hizmete açacağımız bu merkezimizle, ihracat yapmak isteyen üyelerimize, ürününü satabileceği ülke, pazar ve müşteri bulmaya yönelik çalışmalar yapacağız” dedi. ATO üyelerini ihracata, e-ticaret ve e-ihracata yönlendirmek için “İhracat Seferberliği” ile “E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği”adları altında eğitim programları düzenlediklerini kaydeden Baran, “Düzenlediğimiz bu eğitimler ve açacağımız Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ile halen 7 bin 500 civarında olan ihracatçı firma sayımızı, en kısa sürede 10 bine, birkaç yıl içinde de 15 bine çıkarmayı hedefliyoruz. İhracata yönelik bu çalışmalarımız istihdam artışına da katkı sağlıyor.” dedi. Baran, ATO’nun dijital dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi.
Ankara’da yapımına başlanan yeni stadyumun kentin ekonomik ve sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacağını belirten Baran, yapım çalışmalarına başlanan yeni stadyum için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek Ankara Ticaret Odası’nda üyeler ile Ankara’ya yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ankara’da yapımına başlanan yeni stadyumun kentin ekonomik ve sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacağını belirten Baran, yapım çalışmalarına başlanan yeni stadyum için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Ankara Ticaret Odası’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ATO Başkanı Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret ederek, çalışmalarını aktardı. Baran, Başkent’in Ticaret Odası olarak sürdürdükleri her çalışmanın şehrin geleceğini ilgilendirdiğini, şehrin gelişiminin de ATO üyelerinin ticaretine olumlu yansıdığını aktardığı ziyarette, 19 Mayıs Stadyumu’nun yerine yapımına başlanan yeni stadyumun tamamlanmasını heyecanla beklediklerini ifade etti. 

STADYUM SPOR KULÜPLERİ İÇİN MOTİVASYON KAYNAĞI OLACAK

30 yıla yakın süredir Ankara’da Dünya ve Avrupa kupası oynanmadığına dikkat çeken Baran, “Yeni stadyumun yapımına başlanması şehrimiz için çok önemli bir gelişme. 45 bin kişi kapasiteli bu yeni tesis ile Ankara hak ettiği stadyuma kavuşacak. Şehrimizde gerçekleşecek büyük spor organizasyonları ekonomimize de canlılık kazandıracak. Temeli atılan ve yapım çalışmalarına başlanan yeni stadyum için zat-ı alinize (Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a) teşekkür ediyorum” dedi. Baran, yeni stadyumun Başkent’in spor kulüpleri için de motivasyon kaynağı olacağını söyledi. 

“BAŞKENT’TE İHRACATÇI SAYIMIZI 15 BİNE ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

Baran, Ankara Ticaret Odası olarak, hükümetin ihracatı geliştirme stratejisine paralel olarak Ankara’nın ihracatını artırmak için “Dış Ticaret İstihbarat Merkezi” kuracakları bilgisini de verdi.

“Dış Ticaret İstihbarat Merkezi” ile hiç ihracat yapmamış ATO üyelerini ihracatçı hale getirebilmeye yönelik hizmet vereceklerini bildiren Baran, “Önümüzdeki günlerde hizmete açacağımız bu merkezimizle, ihracat yapmak isteyen üyelerimize, ürününü satabileceği ülke, pazar ve müşteri bulmaya yönelik çalışmalar yapacağız” dedi.

ATO üyelerini ihracata, e-ticaret ve e-ihracata yönlendirmek için “İhracat Seferberliği” ile “E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği”adları altında eğitim programları düzenlediklerini kaydeden Baran, “Düzenlediğimiz bu eğitimler ve açacağımız Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ile halen 7 bin 500 civarında olan ihracatçı firma sayımızı, en kısa sürede 10 bine, birkaç yıl içinde de 15 bine çıkarmayı hedefliyoruz. İhracata yönelik bu çalışmalarımız istihdam artışına da katkı sağlıyor.” dedi. Baran, ATO’nun dijital dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.