Güner Dinçaslan’ın yedi Türk rengiyle süslü mürüvvet sevinci

Yerel 25.07.2022 - 12:06, Güncelleme: 25.07.2022 - 12:06
 

Güner Dinçaslan’ın yedi Türk rengiyle süslü mürüvvet sevinci

Gazetemizin yazarlarından, Güner Dinçaslan ve eşi Duran Dinçaslan’ın oğlu Kocafurkan, Fatma Orakçı ile evlenerek dünya evine girdi.
ANKHABER Ankara’daki düğün töreni, Dinçaslan ailesi ve Orakçı ailesinin yakınları ve dostlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Renkli, anlamlı gösteriler… Pek çok kitaba ve yazıya imza atan, büyük ilgi görmesi beklenen 22 günlük Büyük Taarruz sürecini anlatan ‘22’ isimli kitabı kısa süre sonra piyasaya çıkacak olan Güner Dinçaslan ve eşi Duran Bey ile dünürleri Gülizar - Salih Orakçı, davetlilerle yakından ilgilenirken; ortam; Türk dünyasına özgü müzik, ses ve dans gösterilerine sahne oldu. Güner Dinçaslan’ın teşekkürü Çok sayıda davetlinin yanı sıra Şevket Bülend Yahnici, Nazende Yücel, Zehra Gençoğlu, Tülay Çatal, Taner Topçu,Dursun Erkılıç ve Ahmet Soyak ile eşi Semra hanımın da katıldığı düğün törenine iştirak ederek ya da telgraf ile gönül bağı kuranlara teşekkür eden Güner Dinçaslan, şu ifadeleri kullandı: -Anadolu'da bir deyim vardır "Kabaağacın gürlemesi dalınan olur." Yedi Türk rengiyle süslü, bereketi simgeleyen elma ve kartal tüyü takılmış bayrak dikme töreniyle başlayıp; oğlumuz Furkan'ın gelinimiz Fatma'nın mutlu gününde yanımızda olup, mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
Gazetemizin yazarlarından, Güner Dinçaslan ve eşi Duran Dinçaslan’ın oğlu Kocafurkan, Fatma Orakçı ile evlenerek dünya evine girdi.

ANKHABER

Ankara’daki düğün töreni, Dinçaslan ailesi ve Orakçı ailesinin yakınları ve dostlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Renkli, anlamlı gösteriler…

Pek çok kitaba ve yazıya imza atan, büyük ilgi görmesi beklenen 22 günlük Büyük Taarruz sürecini anlatan ‘22’ isimli kitabı kısa süre sonra piyasaya çıkacak olan Güner Dinçaslan ve eşi Duran Bey ile dünürleri Gülizar - Salih Orakçı, davetlilerle yakından ilgilenirken; ortam; Türk dünyasına özgü müzik, ses ve dans gösterilerine sahne oldu.

Güner Dinçaslan’ın teşekkürü

Çok sayıda davetlinin yanı sıra Şevket Bülend Yahnici, Nazende Yücel, Zehra Gençoğlu, Tülay Çatal, Taner Topçu,Dursun Erkılıç ve Ahmet Soyak ile eşi Semra hanımın da katıldığı düğün törenine iştirak ederek ya da telgraf ile gönül bağı kuranlara teşekkür eden Güner Dinçaslan, şu ifadeleri kullandı:

-Anadolu'da bir deyim vardır "Kabaağacın gürlemesi dalınan olur." Yedi Türk rengiyle süslü, bereketi simgeleyen elma ve kartal tüyü takılmış bayrak dikme töreniyle başlayıp; oğlumuz Furkan'ın gelinimiz Fatma'nın mutlu gününde yanımızda olup, mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.